Εμπακατά: «Πρέπει να νικήσουμε τον Βόλο, να ξεχάσουμε τον Ολυμπιακό»

Metrosport Team20 Ιανουαρίου 2023

Ο Σαλέμ Εμπακατά τόνισε, στις δηλώσεις που έκανε αποκλειστικά στη NOVA για την αυριανή (21/1) αναμέτρηση με τον Βόλο στο "Κλ. Βικελίδης", ότι για τον Άρη είναι επιτακτική ανάγκη να επιστρέψει στις νίκες, ώστε να πάει ανεβασμένος στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Στην ερώτηση πώς ετοιμάζεται ο Άρης να αντιμετωπίσει τον Βόλο, ο Εμπακατά απάντησε: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Πρέπει να νικήσουμε, για να περάσουμε τον Βόλο στη βαθμολογία».

Όσο για το τι πρέπει να κάνει ο Άρης για να νικήσει, ο αμυντικός από το Κονγκό εστίασε σε δύο στοιχεία: «Κατ’ αρχάς, πρέπει να είμαστε συμπαγείς. Επιπλέον, πρέπει να κυκλοφορούμε την μπάλα γρήγορα. Αν τα κάνουμε αυτά, θα έχουμε τις ευκαιρίες μας να σκοράρουμε και να νικήσουμε».

Ερωτώμενος αν έχουν αφήσει πίσω τους ο ίδιος και οι συμπαίκτες του τις δύο ήττες από τον Ολυμπιακό, που προηγήθηκαν, τόνισε χαρακτηριστικά: «Κάναμε δύο ήττες σε αυτά τα παιχνίδια. Πρέπει να τις ξεχάσουμε και να κοιτάξουμε μπροστά. Να δουλέψουμε σκληρά, για να πάμε παρακάτω. Πρέπει να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας άμεσα. Θέλουμε, λοιπόν, τη νίκη με τον Βόλο. Μετά θα δούμε τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό».

Και σχετικά με το πώς περιμένει ότι θα αντιμετωπίσει ο Βόλος το παιχνίδι, ο Εμπακατά προτίμησε να μείνει στη δική του ομάδα, λέγοντας: «Εμείς κοιτάζουμε τη δική μας ομάδα. Ο προπονητής θα αποφασίσει την τακτική μας. Σκοπός μας είναι να επικρατήσουμε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.