Κι άλλο επεισόδιο στον Παναθηναϊκό: Η ένταση Μακέντα με τον βοηθό του Μπόλονι!

Metrosport Team21 Δεκεμβρίου 2020

Αρκετό τρίτο ημίχρονο υπήρξε στις τάξεις του Παναθηναϊκού, μετά την ήττα της ομάδας από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Συγκεκριμένα, μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Λάζλο Μπόλονι ανέφερε πως ο Λούκας Βιγιαφάνες έχει προβλήματα στην συμπεριφορά του, δικαιολογώντας έτσι την αλλαγή του στο χθεσινό παιχνίδι.

Ωστόσο αυτό δεν ήταν το μόνο απρόοπτο του ματς. Στο τέλος του αγώνα, αρκετοί παίκτες που ήταν στις κερκίδες προέτρεπαν τους συμπαίκτες τους σε ορισμένες φάσεις. Εκείνη την στιγμή, ο βοηθός προπονητή του «τριφυλλιού» Σεργκέι Κουζνιέτσοφ απευθύνθηκε προς αυτούς και τους είπε: «Σταματήστε να μιλάτε. Μην μιλάτε άλλο».

Αυτά τα λόγια προκάλεσαν την αντίδραση του Φεντερίκο Μακέντα ο οποίος απάντησε λέγοντας «Τι θες και εσύ τώρα». Τα πράγματα έγιναν αρκετά σοβαρά με τους δυο άντρες και χρειάστηκε η επέμβαση του Σωκράτη Διούδη ώστε να πέσουν οι τόνοι. 

Όπως είναι λογικό φαίνεται πως τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού δεν είναι και τα καλύτερα δυνατά κάτι το οποίο φανερώνει και ο ίδιος ο Μπόλονι στις δηλώσεις του. Την ίδια ώρα στο «τριφύλλι» καλοβλέπουν και την πώληση του Ιταλού επιθετικού την προσεχή μεταγραφική περίοδο. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.