Εμφιετζόγλου: «Γίνεται έγκλημα με τους υδρογονάνθρακες, το φυσικό αέριο και τον λιγνίτη»

Metrosport Team20 Μαρτίου 2022

O πρόεδρος του κινήματος «Πατριωτική Ένωση» και γνωστός επιχειρηματίας Πρόδρομος Εμφιετζόγλου μίλησε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Παρέμβαση» για τις εξελίξεις με τον ρωσοουκρανικό πόλεμο, τα ανεκμετάλλευτα, όπως σημειώνει, πλεονεκτήματα της χώρας μας, ενώ άσκησε δριμεία κριτική τόσο στον Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και στον Αλέξη Τσίπρα για τη διακυβέρνησή τους.

«Δυστυχώς και στη Νέα Δημοκρατία και στο ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα έχουμε δει τρομερά πράγματα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μας έβαλε στη δίνη των Πρεσπών, έστειλε τα παιδιά μας στο εξωτερικό και χάσαμε τα καλύτερα παιδιά, αλλά υποθήκευσε την περιουσία της πατρίδας για 100 χρόνια.

Ο Μητσοτάκης ήρθε μετά, με φωτιές, χιόνια και τον διχασμό στην πανδημία με τα πρόστιμα των 100 ευρώ.

Σύμφωνα με εντολές των ΗΠΑ και της Γερμανίας σταμάτησε το πρόγραμμα εξόρυξης υδρογονανθράκων. Από το ’12 σε ομιλία μου στη Βουλή είχα πει να κηρύξουμε ΑΟΖ με την Τουρκία και να υπολογίζαμε την αξία της και να βγάζαμε το 10%. Θα ήμασταν παράδεισος τώρα.

Ο Μητσοτάκης έβαλε τον Δένδια να δηλώσει ότι η πράσινη κυβέρνηση του Μητσοτάκη δε θα εξορύξει υδρογονάνθρακες. Τα προσωπικά τους συμφέροντα είναι εις βάρος της πατρίδας, το ίδιο έκανε με τους λιγνίτες.

Εκλεισε ήδη έξι μονάδες και θέλει να κλείσει και τις υπόλοιπες το ΄23, όταν η Γερμανία θα τους κλείσει το ’38 και η Πολωνία το ’50.

Δηλαδή να μην μπορούν να δουλέψουν τα εργοστάσιά μας και η τιμή να είναι τόσο υψηλή, να κλείσουν τα μαγαζιά και να δημιουργηθεί νέα ανεργία, νέα φτώχεια για να κάνει τη φιγούρα του στους Αμερικάνους».

Περισσότερα στο mynews.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.