«Εμείς θα περάσουμε», το μήνυμα των παικτών του ΠΑΟΚ

Γιώργος Ζαΐρης05 Αυγούστου 2021

Επιστροφή στη βάση χθες αργά το απόγευμα για την αποστολή του Δικεφάλου. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην γύρισε έχοντας στις αποσκευές του, σκορ πρόκρισης αλλά η... τσατίλα και ο εγωισμός των παικτών είναι σημείο αναφοράς. «Εμείς θα περάσουμε» ήταν το μήνυμα των ποδοσφαιριστών στα πηγαδάκια στο αεροδρόμιο του Δουβλίνου αλλά ήταν επίσης ξεκάθαρο πως δεν θέλουν να μείνουν στα λόγια. 

Πλέον την προσεχή Πέμπτη καλούνται να ανατρέψουν το 2-1 του πρώτου αγώνα και να βρεθούν στα πλέι οφ. Χθες ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν άφησε να περάσει η μέρα χωρίς προπόνηση. Ετσι νωρίς το πρωί η ομάδα προπονήθηκε σε γήπεδο κοντά στο ξενοδοχείο και αργότερα πήρε την πτήση της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη. 

Μια προπόνηση που είχε χαρακτήρα χαλαρώματος (σχετική φωτογραφία). Σήμερα οι παίκτες έχουν ρεπό και αύριο ο Λουτσέσκου θα τους περιμένει στη Νέα Μεσημβρία νωρίς το πρωί αφενός για να αναλύσουν τα λάθη που έγιναν και αφετέρου να αφοσιωθούν στη δουλειά ώστε ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη με τον κόσμο στο πλευρό του να παρουσιαστεί έτοιμος για την ανατροπή και να κάνει το αυτονόητο. 

Με την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ περίμενε όλα τα μέλη της αποστολής που πέρασαν από rapidtestκαι τα αποτελέσματα βγήκαν άμεσα και όλα τα τεστ ήταν αρνητικά.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.