«Εμείς στηρίζουμε εσάς, εσείς δώστε τον καλύτερο εαυτό σας»

Κώστας Πετρωτός30 Ιανουαρίου 2020

Οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στην Νέα Μεσημβρία το πρωί και μίλησαν πρώτα με τον Αμπέλ Φερέιρα και στη συνέχεια και με τους παίκτες.

Σε εγρήγορση βρίσκεται όλος ο ΠΑΟΚ για να αντιμετωπίσει το οργανωμένο σχέδιο να αμφισβητηθούν τα σκήπτρα του Δικεφάλου εκτός αγωνιστικών χώρων. Ο Ιβάν Σαββίδης, η διοίκηση της ΠΑΕ και πάνω απ΄όλα ο κόσμος του συλλόγου κάνουν ό,τι μπορούν για να προστατεύσουν την ομάδα και φυσικά σ' αυτό οφείλουν να έχουν τον δικό τους ρόλο ο Αμπέλ Φερέιρα και οι ποδοσφαιριστές.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα οφείλει να δείξει την καλύτερη δυνατή εικόνα και αυτό ήταν κάτι που ζήτησε αντιπροσωπεία οπαδών που βρέθηκε το πρωί (30/1) στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Περίπου 15 οπαδοί μέλη Συνδέσμων συνομίλησαν αρχικά με τον Αμπέλ Φερέιρα και για λίγη ώρα στο φινάλε της παρουσίας τους και με τους παίκτες στους οποίους έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα:

«Εμείς στηρίζουμε εσάς, την ομάδα, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Θέλουμε, όμως, και εσείς να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας για να κρατήστε τον ΠΑΟΚ ψηλά, στην κορυφή, εκεί που είναι τα τελευταία χρόνια».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.