«Εμείς να είμαστε ΠΑΟΚ και δεν θα έχουμε πρόβλημα»

Metrosport Team10 Αυγούστου 2021

Δεν συγχωρείται κανένα λάθος μεθαύριο το απόγευμα στην Τούμπα και αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν άπαντες εντός αποδυτηρίων στην Νέα Μεσημβρία. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν στρέψει αποκλειστικά την προσοχή τους στην ρεβάνς με την Μποέμιανς και αυτός είναι και ο λόγος που όλες οι άλλες υποθέσεις έχουν πάει πίσω και από πλευράς ΠΑΕ. 

 Ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε και χθες πριν την προπόνηση στους παίκτες του για την σημασία του να ανταποκριθούν όπως πρέπει στις απαιτήσεις ενός αγώνα που τα λάθη δεν μπορούν να διορθωθούν και μπορούν να κοστίσουν έναν πολύ σημαντικό στόχο, την παρουσία της ομάδας στους ομίλους του Conference League. Το θετικό για τον προπονητή του ΠΑΟΚ είναι ότι οι παίκτες δείχνουν να έχουν αντιληφθεί την σοβαρότητα της κατάστασης και στέλνουν κι αυτοί το ίδιο μήνυμα με τον 52χρονο κόουτς: "Να παίξουμε σαν ΠΑΟΚ". 

Προσθέτουν, μάλιστα, ότι "εμείς πρέπει να είμαστε οι κανονικοί εαυτοί μας και μόνο τότε δεν θα έχουμε πρόβλημα". Όσο για το σημαίνει να είμαστε οι εαυτοί μας; Αφορά στα στοιχεία που αναλύσαμε πριν δλυο μέρες και δούλεψε και χθες το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ.

 Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πρέπει να έχουν σίγουρη και ταχύτατη κυκλοφορία μπάλας, να πιέζουν ψηλά και κυρίως σωστά τον αντίπαλο για να ανακτούν το δυνατό την κατοχή και φυσικά να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι, τόσο στην τελική ενέργεια επιθετικά, όσο και στην αποφυγή ατομικών λαθών ανασταλτικά. 

Πλέον, η προετοιμασία έχει μπει στις λεπτομέρειες του αγώνα της Πέμπτης και το βασικό μέλημα του Λουτσέσκου και των παικτών του ΠΑΟΚ είναι να αξιοποιήσουν πλήρως τα διδάγματα του αγώνα της περασμένης Τρίτης στο Δουβλίνο. 

 Τέλος, θα περέπει να θεωρείται μάλλον βέβαιο ότι θα υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ο οδηγός για το μεθαυριανό ματς θα είναι το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα στο Aviva Stadium και παίκτες όπως ο Κούρτιτς, ο Μπίσεσβαρ μπορεί να έχουν λόγο για την αρχική ενδεκάδα. Η σημερινή προπόνηση, πάντως, θα είναι αυτή θα δείξει πιο καθαρά τις σκέψεις του Ραζβάν Λουτσέσκου για το αγωνιστικό πλάνο της ρεβάνς.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.