Έμεινε άσφαιρος ο ΠΑΟΚ, θέλει νίκες για τη 2η θέση

Γιώργος Καστάνης26 Απριλίου 2021

Έχασε βαθμούς ο ΠΑΟΚ στη Τούμπα απέναντι στον Παναθηναϊκό σε ένα ματς κακής ποιότητας, το οποίο θα μπορούσε να κερδίσει εάν στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Σβαμπ αλλά κυρίως ο Κρμέντσικ ευστοχούσαν στις τελικές τους προσπάθειες. Πιο κλασική βεβαίως ήταν η ευκαιρία του Τσέχου που αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται για πέναλτι στο μαρκάρισμα του Βέλεθ στον Κρμέντσικ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ενώ ο Πασχαλάκης έκανε την επέμβαση του αγώνα, στο 95΄ σε σούτ του Καρλίτος γλυτώνοντας την ομάδα του από γκολ. Οι απουσίες για τον Δικέφαλο ήταν πολλές, όμως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για την απώλεια βαθμών, στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσεως.

Βεβαίως πρέπει να αναφέρουμε πως οι πράσινοι διαμαρτυρήθηκαν για γκολ του Μακέντα που δεν μέτρησε, καθώς ο Φινλανδός διαιτητής είχε σφυρίξει έγκαιρα φάουλ στο χώρο του κέντρου που έκανε παίκτης του ΠΑΟΚ.

Η χθεσινή ήταν η δεύτερη ισοπαλία χωρίς γκολ για τον ΠΑΟΚ από τη αρχή της σεζόν, η πρώτη ήταν με αντίπαλο την Γρανάδα. Το τελικό αποτέλεσμα δεν ικανοποιεί σε καμία περίπτωση τον Δικέφαλο που έχασε δύο βαθμούς, τους οποίους πρέπει να κερδίσει στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν μετά το Πάσχα. Αυτό το 0-0 ενδεχομένως να μην κοστίσει, εάν όμως ο ΠΑΟΚ κερδίσει κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Διούδη με τα σούτ που επιχείρησαν οι Σφιντέρσκι, Τζόλης και Ελ Καντουρί, όμως σε όλες τις περιπτώσεις ο Διούδης ήταν καλά τοποθετημένος στην εστία του. Το σημαντικό για αυτό το πρώτο 45λεπτο ήταν πως ο ΠΑΟΚ δεν απειλήθηκε καθόλου από τον Παναθηναϊκό, κάτι που δείχνει πως λειτούργησε αποτελεσματικά η τριάδα στην άμυνα, ενώ και οι πλάγιοι, οι Λύρατζης και Μπάμπα, έκλειναν καλά τους χώρους και δεν επέτρεπαν στους αντιπάλους τους να κάνουν επικίνδυνες σέντρες ή επελάσεις από τα άκρα.

Αναμφίβολα η πιο κλασική στιγμή για τον ΠΑΟΚ στο πρώτο 45λεπτο ήταν αυτή που έγινε δύο λεπτά πριν από τη λήξη του ημιχρόνου, όταν ο Ελ Καντουρί βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, όμως δεν μπόρεσε να σουτάρει και στη συνέχεια γλίστρησε.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.