Έμεινε από δυνάμεις στην παράταση ο Άρης, ήττα με 88-99 από την Ουλμ, με κακή διαιτησία

Metrosport Team22 Νοεμβρίου 2023

Ο Άρης ήταν εξαιρετικός σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης αλλά λύγισε στην παράταση και γνώρισε την ήττα από την Ουλμ με 99-88. Οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις απέναντι στους φιλοξενούμενους, έστειλαν το παιχνίδι στο έξτρα πεντάλεπτο αλλά έμειναν από δυνάμεις.  

Στα άξια αναφοράς το τεράστιο λάθος των διαιτητών λίγο πριν από το φινάλε της κανονικής διάρκειας, όταν δεν είδαν το οφθαλμοφανές της παράβασης των βημάτων του Χουάν Νούνιεθ -φάση από την οποία ευνοήθηκε η Ουλμ, σκοράροντας με λέι απ στα 28.6'' για το τέλος.

Οι «κίτρινοι» ολοκλήρωσαν το πρώτο μέρος μόλις με ένα πόντο μπροστά (42-41). Οι δυο ομάδες είχαν σωστές επιλογές στην επίθεση και στην άμυνα δεν ήταν τόσο πιεστικές. Ήταν κοντά στο σκορ τόσο στην πρώτη όσο και στη δεύτερη περίοδο. Ο Κάρ ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά για τον Άρη καθώς σημείωσε 12 πόντους. 

Το σκηνικό δεν άλλαξε στην τρίτη περίοδο, οι δυο ομάδες συνέχισαν να είναι κοντά στο σκορ αλλά ο Άρης έκλεισε την περίοδο με τέσσερις πόντους μπροστά (59-55). Καλάθι καλάθι πήγαινε το σκορ και στην τελευταία περίοδο. Η Ουλμς πέρασε μπροστά στο 34' (64-68) αλλά ο Άρης έβρισκε τρόπο να μένει κοντά στο σκορ.  

Οι «κίτρινοι» έφτασαν στο πόντο (78-79) αλλά οι διαιτητές έκαναν ένα τεράστιο λάθος καθώς δεν είδαν τα βήμα του Νούνιεθ, ο Φιγκερόα έσωσε τη χαμένη κατοχή και σκόραρε στα 30'' για το τέλος του αγώνα (78-81). Ωστόσο, ο Τολιόπουλος είχε την απάντηση καθώς σκόραρε για τρεις ισοφαρίζοντας στα 6.9'' για το τέλος. Ο Τζάλοου αστόχησε στο τελευταίο σουτ και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση. Εκει οι φιλοξενούμενοι είχαν την ψυχραιμία που χρειαζόταν, έκαναν σωστές επιλογές και πήραν τη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 21-19, 42-41, 59-55, 81-81, 88-99

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.