Έμειναν στο μηδέν ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα

Metrosport Team04 Φεβρουαρίου 2023

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1.

Γρήγορος ο ρυθμός του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο. Οι Κρητικοί είχαν την κατοχή της μπάλας και απείλησαν στο 3ο λεπτό με σουτ του Τοράλ ενώ ακολούθησαν δύο προσπάθειςς του Μπάκιτς. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο επικίνδυνοι και θα μπορούσαν να πάρουν το προβάδισμα στο 14ο λεπτό όταν ο Νίνης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά αλλά ο Παμλίδης που ήταν αφύλακτος στο πρώτο δοκάρι δεν κατάφερε να πλασάρει τον Μανδά. 

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθώντας να βρουν το γκολ. Τα σουτ των Μπάκιτς και Νίνη δεν είχαν αποτέλεσμα, όπως και οι κεφαλιές των Μεγιάδο και Ντίκο που πέρασαν άουτ. Στο 80΄ έχασαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν όταν ο Λάρσον βρέθηκε μπροστά από την εστία, έκανε το σουτ αλλά ο Καραχάλιος έσωσε την εστία της ομάδας του. Δύο λεπτά αργότερα ο ΠΑΣ θα μπορούσε να σκοράρει αλλά ο Μανδάς απέκρουσε το σουτ του Μπάλαν μέσα από την περιοχή. Στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι έμειναν και με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Παντελάκη. Ο στόπερ του ΠΑΣ καθυστέρησε να εκτελέσει ένα φάουλ και ο Ευαγγέλου του έδειξε κίτρινη κάρτα, που ήταν η δεύτερη. Ένα λεπτό αργότερα ο Λουίτζ Φελίπε έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά το VAR ακύρωσε το τέρμα ως οφσάιντ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΟΦΗ: Μανδάς, Βούρος, Διαμαντής, Πασαλίδης, Λάρσον, Θοράρινσον, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Μπάκιτς, Τοράλ, Ντίκο.

ΠΑΣ Γιάννινα: Τσιντώτας, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος, Καραχάλιος, Ριένστρα, Νίνης, Παμλίδης, Μορέιρα, Μπάλαν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.