Έμειναν στο 1-1 Βέροια και Ηρακλής

Metrosport Team04 Φεβρουαρίου 2023

Στο 1-1 έμειναν Ηρακλής και Βέροια στη φιλική αναμέτρηση που είχαν μετά την απόφαση αναβολής των επίσημων αγώνων της Superleague 2.

Η ομάδα της Ημαθίας πήρε το προβάδισμα μόλις στο 9ο λεπτό όταν μετά από συνεργασία των Ντουμάνη και Μπελεβώνη, έγινε η σέντρα και ο Μπουόλι με κεφαλιά έκανε το 1-0. 

Ο Γηραιός βρήκε την ισοφάριση στο 44’ όταν ο Άλεξιτς δέχθηκε τη σέντρα από δεξιά και με εντυπωσιακό γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Βέροιας ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βέροια: Ιωαννίδης, Ντουμάνης, Περδίκης, Καψάλης, Παπαχρήστος, Μπουκουβάλας, Μπλέτσας, Γιουκούδης, Μπελεβώνης, Μπουόλι, Ιωάννου.

Στο β΄ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Βενετικίδης, Μανωλιούδης, Ζε Εσόνο, Κολλαράς, Μουχάλης, Ζιώγας, Ισαακίδης (58’ Γιαγτζίδης), Μπαϊντού, Κατσούκης, Κασέμι, Τσέας

Ηρακλής: Μακρής, Βιτλής, Γιουμπιτάνα, Άλεξιτς, Κουντουριώτης, Κωστούλας, Κοκκόρης, Τόμας, Σίλβα, Παπαστεριανός, Χειρίτραντας. 

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Χρουσιέλ, Δοϊρανλής, Κούστα, Μπαλικτσής, Σιούτας, Τότσκα, Μυστκόφσκι και Χρουσιέλ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.