Ο Ροναλντίνιο έλυσε τη σιωπή του!

Metrosport Team27 Απριλίου 2020

Έλυσε τη σιωπή του ο Ροναλντίνιο και μέσα από το ξενοδοχείο της πρωτεύουσας της Παραγουάης, Ασουνθιόν, όπου βρίσκεται κρατούμενος μίλησε για την περιπέτεια που περνά τις τελευταίες εβδομάδες και τις στιγμές που πέρασε στη φυλακή.

Υπενθυμίζεται πως ο Βραζιλιάνος πρώην σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα συνελήφθη από τις αρχές της Παραγουάης επειδή προσπάθησε να εισέλθει στη χώρα χρησιμοποιώντας πλαστό διαβατήριο.

Στη συνέχεια οδηγήθηκε στη φυλακή και μετά από σχεδόν έναν μήνα κράτησης αποφυλακίστηκε καταβάλλοντας περίπου 1,6 εκατομμύρια δολάρια ως εγγύηση.

«Προσεύχομαι να τελειώσει σύντομα όλο αυτό», δήλωσε ο Ροναλντίνιο και πρόσθεσε:

«Το πρώτο πράγμα που θα κάνω όταν θα είμαι ελεύθερος είναι να συναντήσω τη μητέρα μου και να της δώσω ένα μεγάλο φιλί. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα μου συνέβαινε αυτό. Έμεινα έκπληκτος όταν άκουσα από τις αρμόδιες αρχές ότι τα έγγραφα που είχα στην κατοχή μου ήταν πλαστά. Προσεύχομαι και ελπίζω πως ο Θεός θα βάλει σύντομα τέλος σε όλη αυτή την κατάσταση. Σε όλη την καριέρα μου προσπάθησα να είναι σωστός επαγγελματίας και να κάνω τους ανθρώπους χαρούμενους με το ποδόσφαιρο» είπε, μεταξύ άλλων, ο Ροναλντίνιο, ο οποίος παραμένει στην Παραγουάη μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες που αφορούν την υπόθεσή του.

Ο Ροναλντίνιο μετά την αποφυλάκισή του μεταφέρθηκε σε ξενοδοχείο της Ασουνθιόν, όπου κρατείται μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες για την υπόθεσή του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.