Ελβετός δημοσιογράφος: «Θα δυσκολευτεί ο ΠΑΟΚ, δεν πρέπει να παίξει αμυντικά»

Metrosport Team29 Μαρτίου 2022

Ο Ελβετός δημοσιογράφος, Τίλμαν Πάουλς που είδε τους αγώνες της Μαρσέιγ με τη Βασιλεία, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» αναλύοντας το αγωνιστικό προφίλ των Γάλλων.

Αναλυτικά

Για το τι ομάδα είναι η Μαρσέιγ:

«Θα είναι πολύ δύσκολα τα παιχνίδια για τον ΠΑΟΚ, χωρίς να θέλω να σας απογοητεύσω. Εάν κοιτάξεις τους παίκτες, την εμπειρία, τον προπονητή, θα καταλάβεις για τι είδους ομάδα πρόκειται. Μια ομάδα πολύ επιθετική, πολύ ικανή και μια ομάδα που έχει έναν προπονητή που αρέσκεται στο επιθετικό ποδόσφαιρο».

Για τη διάταξη των Γάλλων:

«Έχει μια ευέλικτη διάταξη, δεν ήταν ίδια στα δύο παιχνίδια. Στο δεύτερο δεν είχε ξεκινήσει ο Μίλικ. Όταν μπήκε ο Μίλικ τότε πάτησε γκάζι η Μαρσέιγ και σκόραρε δύο γκολ. Έχει παίκτες που μπορούν να μπουν και να αλλάξουν την εικόνα της».

Για το ποιοι είναι οι παίκτες-κλειδιά:

«Με τη Βασιλεία ο Παγιέ δεν έπαιξε στο δεύτερο παιχνίδι λόγω τιμωρίας. Εμείς περιμέναμε πως θα δούμε μια άλλη Μαρσέιγ χωρίς αυτόν, αλλά κάναμε λάθος. Ο Γκεντουζί μπορεί να είναι μικρός, αλλά παίζει σαν να έχει τεράστια εμπειρία και ήταν αλάνθαστος και αυτός κάνει τη διαφορά. Παίκτης κλειδί επίσης είναι και ο Ουντέρ που λειτουργούσε πότε ως εξτρέμ πότε ως δεύτερος φορ, και πολύ ικανός με τη μπάλα στα πόδια».

Για το πως πρέπει να παίξει ο ΠΑΟΚ:

«Η Μαρσέιγ θα έχει πρόβλημα αν ο ΠΑΟΚ παίξει επιθετικά. Αν παίξει αμυντικά, δεν θα δυσκολευτεί η Μαρσέιγ καθώς έχει ποιοτικούς παίκτες μπροστά. Η άμυνά της δεν είναι τόσο δυνατή. Θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να προσπαθήσει να την βρει ανοργάνωτη και να βγαίνει γρήγορα μπροστά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.