Ελπίδα Νίνου – Η απατημένη σύζυγος Φιλιππίδη είδε την ζωή της να γκρεμίζεται μέσα σε πέντε μήνες

Metrosport Team29 Ιουλίου 2021

Τον δρόμο για τις φυλακές παίρνει από ώρα σε ώρα ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο ηθοποιός κλήθηκε χθες σε απολογία από την 15η τακτική ανακρίτρια που διενεργεί την έρευνα, αλλά οι υπερασπιστικοί ισχυρισμοί του δεν έπεισαν με αποτέλεσμα οι δικαστικοί λειτουργοί να διατάξουν την προφυλάκιση του.
Ωστόσο, για μια ακόμα φορά, τα φώτα πέφτουν στην Ελπίδα Νίνου, την απατημένη σύζυγο που είδε τη ζωή της να γκρεμίζεται βιαίως από τη μια μέρα στην άλλη. Η ίδια παρ’ όλα αυτά από την πρώτη μέρα έχει σταθεί βράχος στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη.
Και δεν αναφερόμαστε μόνο στην περίοδο που ο ηθοποιός αρρώστησε και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, αλλά και στη συνέχεια, όπου ο ηθοποιός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, αλλά και τώρα που παίρνει τον δρόμο για τις φυλακές.
Παρά τις επίμονες πληροφορίες ότι το ζευγάρι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και βρίσκεται ένα βήμα πριν το διαζύγιο, το οποίο κάθε άλλο από βελούδινο αναμένεται μετά τις αποκαλύψεις για τον Φιλιππίδη, η Ελπίδα Νίνου φέρεται να εμφανίστηκε προ δύο μηνών στον εισαγγελέα και να επιβεβαίωσε μέχρι κεραίας όσα είχε υποστηρίξει ο σύζυγός της.
Πηγή: NassosVlog
    Προτείνουμε
    This page might use cookies if your analytics vendor requires them.