«Ελληνοτουρκικό» για Πούκι: Υπάρχουν ομάδες που τον θέλουν και στις δύο χώρες

Metrosport Team08 Απριλίου 2023

Η Νόριτς ως ομάδα απασχόλησε το ελληνικό κοινό τα τελευταία χρόνια, αφού υποδέχθηκε το νέο «αίμα» του Ελληνικού ποδοσφαίρου, και ξαναέρχεται στο προσκήνιο για διαφορετικό αυτή τη φορά λόγο, που ακούει στο όνομα, Τεέμου Πούκι.

Και όλα αυτά καθώς είναι πολύ πιθανό το προσεχές καλοκαίρι να επανεμφανιστεί δυνατά στο ελληνικό προσκήνιο για τις κορυφαίες ομάδες της Super League. Πληροφορία που πηγάζει από τα ρεπορτάζ των ίδιων των Φινλανδών για το μέλλον του 33χρονου φορ, που αποχωρεί από τη Νόριτς με τη λήξη της σεζόν. 

Όπως αναφέρουν τα μέσα της πατρίδας του, «ο Πούκι μπορεί να ενταχθεί χωρίς χρέωση μεταγραφής και με το βιογραφικό του είναι ένα δελεαστικό όνομα για μια σειρά από συλλόγους».Και εν συνεχεία γίνεται ανάλυση των ομάδων που θα τον κοιτάξουν το καλοκαίρι.

«Κάποιος μικρότερος σύλλογος στην Ισπανία μπορεί να ενδιαφερθεί για τον Πούκι, επίσης η Bundesliga ή η Ligue 1 δεν είναι αδύνατη, ενώ σε Ελλάδα και Τουρκία υπάρχουν αρκετοί σύλλογοι που θα χαίρονταν ναα υπογράψουν συμβόλαιο μαζί του. Άλλο, ωστόσο, είναι αν ο Πούκκι θέλει να υποβάλει την οικογένειά του στο χάος που αναπόφευκτα συνεπάγεται μια ποδοσφαιρική ζωή στην Ελλάδα ή την Τουρκία», επισημαίνεται στα ρεπορτάζ.

Να θυμίσουμε, βέβαια, πως ο Πούκι έχει παίξει ως όνομα στην Ελλάδα τόσο για τον ΠΑΟΚ όσο και για τον Ολυμπιακό. Φυσικά, σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις του παίζει ο ατζέντης του, Τεέμου Τούρουνεν που είναι βέβαιο πως θα την ψάξει πρώτα για Γερμανία και Ολλανδία, όπως αναφέρουν οι Φινλανδοί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.