Ελληνική Λύση: Η απάντησε σε Ιερώνυμο-«Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ»

Metrosport Team26 Απριλίου 2024

Δριμεία κριτική με βαρύτατους χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, με αφορμή τις δηλώσεις του τελευταίου από το Δήλεσι, εξαπέλυσε  η Ελληνική Λύση, σχολιάζοντας ότι συμπεριφέρεται ως κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Κωνσταντίνος Χήτας, ο αρχιεπίσκοπος «υιοθετεί όσα αναφέρουν τα τρολ της ΝΔ», κάτι που προκαλεί ενόχληση στην Ελληνική Λύση. 

«Διαβάσαμε κάποιες δηλώσεις και νομίζαμε ότι τις έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης. Δυστυχώς είδαμε ότι τις έκανε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Σε ρόλο εκπροσώπου Τύπου της κυβέρνησης ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. 

Υιοθετεί τα όσα αναφέρουν τα τρολ της ΝΔ στο διαδύκτιο και τα πληρωμένα site για μια παραποιημένη δήλωση του προέδρου μας. Ο πρόεδρος μας είπε να μην πάνε στις εκκλησίες για ψηφοθηρικούς λόγους και ήταν παραίνεση - μην πάτε αν θέλετε. Δεν σας είπε μην πάτε. Το να υιοθετεί ο Αρχιεπίσκοπος όσα λέει η ΝΔ μας στεναχωρεί. Νομίζαμε ότι ήταν ο Παύλος Μαρινάκης. Δεν θα έκανε τέτοια δήλωση ο Χριστόδουλος. Προεκλογικά, ο αρχιεπίσκοπος αναλαμβάνει έναν άλλο ρόλο. Να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Δεν χρειάζεται να είναι τόσο ένθερμος υποστηρικτής του Μητσοτάκη ο Ιερώνυμος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χήτας.

Παράλληλα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Θάνος Πλεύρης, συμφώνησε πλήρως με τον Αρχιεπίσκοπο λέγοντας ότι είναι «άκρως προκλητικό αυτό που έκανε ο Βελόπουλος, κανένας βουλευτής δεν θα δώσει λογαριασμό σε πρόεδρο κόμματος αν θα θρησκεύεται ή όχι»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.