Ελλάς- Ελλάς η χώρα της …ψευτιάς!

Metrosport Team26 Ιανουαρίου 2022

Γράφει ο Θάνος Μπούζας

Η Ελλάδα είναι αποδεδειγμένα πλέον μια χώρα στην οποία αυτοί που κατέχουν τα πόστα διακυβέρνησης οποιουδήποτε θεσμού, χρησιμοποιούν τους νόμους και τους κανόνες κατά το δοκούν. Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Έφτασαν στο σημείο μια κακοκαιρία 36 ωρών την οποία την αντιμετώπισαν με περίσσια ανευθυνότητα και ανικανότητα, να την μετατρέψουν σε ένα μέσο για ίδιο  όφελος. 

Ένα μέσο που θα τους έδινε τη δυνατότητα μέσα στον πανικό να λάβουν και αποφάσεις οι οποίες όχι απλώς δε συνάδουν με την λογική αλλά εντελώς μπροστά στα μούτρα μας καταδεικνύουν την φαυλότητα, τη ρεμούλα και την αποικιοκρατική φιλοσοφία διακυβέρνησης. Ναι χιόνισε στο Λεκανοπέδιο τη Δευτέρα. Χιόνισε όπως χιονίζει σε δεκάδες άλλες πόλεις της Βορείου Ελλάδος πολλές φορές τον χρόνο. Ακόμη κι αν τον φαινόμενο ήταν πρωτόγνωρο γι’ αυτούς, το είχαν προβλέψει και δεν είχε διάρκεια. Διαπιστώσαμε μια πλήρη κατάρρευση και ένα πανικό της πινέζας. Όπου πινέζα είναι η Αττική στον χάρτη της Ελλάδας. Η πινέζα αυτή παίρνει διαφορετική διάσταση στα μυαλά όλων αυτών που μένουν εκεί πέρα. Που κυβερνούν και κυβερνιούνται. 

Η πινέζα μετατρέπεται σε μετεωρίτη που πέφτει και ξαναπέφτει μη αφήνοντάς τους να πάρουν ανάσα. Διακηρύσσουν αργίες ως μέρες εθνικής ανεξαρτησίας. Και όλα αυτά γιατί αποκλείστηκε για 24 με 36 μέρες μέρος της Αττικής. Δεν υπήρξε στρατός ούτε πολιτική προστασία. Δικαιολογίες δεκάδες. Αλλά ας πάμε στο προκείμενο που δεν είναι άλλο από την ποδοσφαιρική εμπλοκή του θέματος. Αναβλήθηκαν τα ματς του κυπέλλου αρχικά του Παναθηναϊκού -που δεν ενδιαφέρεται κανείς- και μετά το ΑΕΚ -ΠΑΟΚ. \

Γιατί να αναβληθεί το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ; Είναι κλειστό το αεροδρόμιο σήμερα; Όχι! Μπορεί να πάει στο ΟΑΚΑ η ομάδα του ΠΑΟΚ; ΝΑΙ!! Θα είναι ελεύθερο από χιόνι το στάδιο για να παιχτεί το παιχνίδι; Φυσικά! Σε συνέχεια του παραλογισμού το κράτος κηρύσσει αργία και την Τετάρτη! Κι ας έχει λιακάδα. Κι ας έχει χρόνο και μέσα να καθαρίσει τους κεντρικούς δρόμους αφού έχει σταματήσει η χιονόπτωση. Αντ’ αυτού και επειδή επιθυμεί ο Ολυμπιακός, προτίθεται η Προστασία του πολίτη να αναβάλει όλα τα ματς κυπέλλου και σούπερ λιγκ 2. Λέει ότι λόγω της αργίας δεν θα υπάρχουν δημοτικοί υπάλληλοι να ανοίξουν τα στάδια!!!! 

Πόσα ψέματα μπορεί να πει η υποτιθέμενη κυβερνητική παράγκα  ακόμη για να εξυπηρετήσει τον Ολυμπιακό ώστε να είναι ξεκούραστος στην Τούμπα! Το Καραϊσκάκη είναι στη χρήση του Ολυμπιακού. Δεν τίθεται θέμα να υπάρχει προσωπικό. Ακόμη και στις 4 περιοχές ο Δήμος βάζει υπαλλήλους επιφυλακής. Συμπερασματικά δεν υπάρχει ούτε αιτία, ούτε σοβαρός λόγος να αναβληθούν σωρηδόν όλοι οι αγώνες και δη του Ολυμπιακού και του Άρη ! Ακόμη και του ΠΑΟΚ δεν έπρεπε να αναβληθεί. Κι όμως από την ΑΕΚ έλειπαν 5 παίκτες. Η κακοκαιρία ήταν πρώτης τάξεως δικαιολογία για μια αναβολή. Αυτό είναι το παρακράτος και όχι το κράτος των Αθηνών ! Να το χαίρεστε όπως να χαίρεστε και τον διαιτητή που όρισε στο Ολυμπιακός – Παναιτωλικός ο Κλάτεμπεργκ, τον Μανούχο!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.