Ελίτ και στο VAR!

Metrosport Team01 Φεβρουαρίου 2023

Αρθρογραφεί ο Θάνος Μπούζας

Είναι πασίγνωστη η τακτική του Ολυμπιακού με την οποία στρέφει αλλού την προσοχή προκειμένου να μπορέσει δολίως να εφαρμόσει τους δικούς του κανόνες σε μια ποδοσφαιρική μάχη η οποία «υποτίθεται» ότι πρέπει να είναι ισόνομη. Έκανε πρόταση ο Ολυμπιακός για ελίτ διαιτητή που θα προέρχεται από τα πέντε καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου. Λες και ο ΠΑΟΚ θα είχε αντίρρηση σ’ αυτό. Λες και μέχρι σήμερα ο Ολυμπιακός έχει προβλήματα με τους διαιτητές ενώ ο ΠΑΟΚ μένει ανέγγιχτος. Φυσικά και γίνεται το αντίθετο. 

Για τον Ολυμπιακό θα βρεθεί πάντα κάποιος Καραντώνης, Μανούχος, Παπαδόπουλος, Τσαγκαράκης, Παπαπέτρου να παίξουν το 80-20 προκειμένου το ανερμάτιστο αυτό πράγμα που λέγεται ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού να βρίσκεται ακόμη στην 4η θέση. Την στιγμή που σε κάθε ματς ο Παπασταθόπουλος θα έπρεπε να έχει από 2-3 κίτρινες. Ποιος δε θυμάται το πέναλτι μέσα στο Καραϊσκάκη πάνω στον Ολιβέιρα που … ακυρώθηκε. 

Ή αντίστροφα δεν ξεχνάμε το πέναλτι που δεν έδωσε στο τέλος με τον Ατρόμητο ο Κουτσιαύτης αλλά κυρίως έχουμε καταλάβει τι γίνεται ακριβώς … από τον Διαμαντόπουλο. Ένας VARίστας που δεν ελέγχεται να βρεθεί στο δρόμο ενός διαιτητή που θέλει να κάνει το έγκλημα, φανερώνει το πως πλέον σε πολλές αποφάσεις δεν υπάρχει ανθρώπινο λάθος αλλά εσκεμμένη ή κατά παραγγελία λανθασμένη διαιτησία σε βάρος ή υπέρ συγκεκριμένων ομάδων. Πως λέμε ότι σύντομα θα σταματήσουν να έρχονται ξένοι αφού οι Έλληνες συνεχώς δείχνουν ότι όχι απλώς ελέγχονται αλλά θέλουν να ελέγχονται από το σύστημα και σίγουρα δεν έχουν τα κότσια να διαιτητεύσουν όπως ένας ξένος επαγγελματίας που δεν επηρεάζεται από κανέναν. 

Το πιο κωμικό απ’ όλα είναι ότι ο Ολυμπιακός με αυτή του την δήλωση απέκλεισε τον κορυφαίο διαιτητή του κόσμου, τον Μαρτσίνιακ από την Πολωνία που διαιτήτευσε τον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου. Γιατί άραγε; Όμως για να επιστρέψουμε στον τίτλο και στον φόβο που μας διακατέχει θα αναφερθούμε στους VARίστες. Αυτοί κατά μια σατανική σύμπτωση είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία Πορτογάλοι και μάλιστα ένας συγκεκριμένος παίρνει σχεδόν ολόκληρη την πίτα των μεγάλων παιχνιδιών. Οι αποφάσεις του είναι σαφέστατα κατά παραγγελία βγαλμένες-εμπνευσμένες από το βαθύ κατεστημένο. Γιατί ο Ολυμπιακός δεν ζήτησε και VARίστα από τις 5 μεγάλες ποδοσφαιρικά χώρες; Γιατί απλούστατα έχει βρει εδώ την άκρη. 

Ο ΠΑΟΚ δεν αντέδρασε ως όφειλε με την δυναμική που θα έπρεπε για την διαιτησία του Διαμαντόπουλου και ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Αν αυτό γινόταν στο Καραϊσκάκης μέχρι και οι εθνικές εκλογές θα γίνονταν πιο σύντομα. Κύριοι του ΠΑΟΚ αν δεν θέλετε να σας πιάσουν για μια ακόμη φορά κορόιδο περάστε από ενδελεχή έλεγχο τους πάντες. Μην αφήστε τίποτε στην τύχη και όσο είναι νωρίς απαιτήστε με λόγια και έργα την οριστική διαγραφή Διαμαντόπουλου που θέλησε να αλλοιώσει αποτέλεσμα. Αλλιώς είστε υπεύθυνοι αν συμβεί οτιδήποτε «περίεργο» που θα στερήσει από τον ΠΑΟΚ ένα νικηφόρο αποτέλεσμα!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.