Ελευθεριάδης: «Μπορεί και φέτος στον ΠΑΟΚ ο Κούτσιας, το ελάττωμα του είναι...»

Metrosport Team12 Ιουλίου 2022

Για τον Γιώργο Κούτσια και το αν μπορεί να σταθεί στην πρώτη ομάδα μίλησε ο έμπειρος προπονητής, Θόδωρος Ελευθεριάδης, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για Κούτσια: «Είναι μέσα στα τρία ή τέσσερα καλύτερα ταλέντα της ηλικίας του. Φαινόταν από μικρός. Είναι πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ και ανέβηκε στην πρώτη ομάδα μικρός. Λίγα είναι τα παιδιά που στην ηλικία του πηγαίνουν στις προπονήσεις της μεγάλης ομάδας. 100% μπορεί απλά παίζουν ρόλο και οι στόχοι που έχει η ομάδα. Έχει θράσος. Μπορεί και από φέτος να κάνει πράγματα μέσα στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Εϊναι μεγάλο ταλέντο. Η αυτοπεποίθηση δεν του λείπει, περισσεύει. Το μεγαλύτερο προσόν του είναι η αυτοπεποίθηση και η αποτελεσματικότητα του, δεν βλέπει τον αντίπαλο όταν παίζει. Το ελάττωμα του είναι ότι πρέπει να κατεβάσει τους τόνους εκτός γηπέδων και να συγκεντρωθεί στους ομαδικούς του στόχους. Οι γονείς, οι προπονητές και το περιβάλλον του μπορεί να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση ».

Για την επιλογή ξένων: «Συμβαίνει τα τελευταία 15 χρόνια. Εξαρτάται από δύο πράγματα, το ένα είναι το πως πάει το ποδόσφαιρο υποδομών αλλά έχουμε δρόμο ακόμη για να συγκριθούμε με το ευρωπαϊκό και το δεύτερο είναι το πλάνο που θέλει βελτίωση από τους αρμόδιους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.