Ελένη Μενεγάκη: «Ο αντρούλης μου είναι στην Άνδρο» - Τότε ξεκινάει η εκπομπή της

Metrosport Team26 Απριλίου 2021

Με μεγάλη ανυπομονησία περίμεναν οι διαδικτυακοί φίλοι της Ελένης Μενεγάκη και της Νατάσας Θεοδωρίδου τη συνάντηση των δύο γυναικών στο Instagram, το βράδυ της Κυριακής (25/4). Tο live που έκαναν, μέσω της διάσημης εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης, παρακολούθησαν χιλιάδες followers και μέχρι το πρωί της Δευτέρας (26/4) ήταν στα πρώτα trends του Twitter. Η ξανθιά παρουσιάστρια, ήταν με τον αδερφό της Θοδωρή Μισόκαλο, ενώ η κουμπάρα της είχε δίπλα τον Πέτρο Ιακωβίδη, ο οποίος είχε και μία στιγμή αμηχανίας, όταν η Μενεγάκη τον ρώτησε αν έχει σχέση.

Η «ωραία Ελένη», μάλιστα, δεν δίστασε ν' αναφερθεί και για πρώτη φορά στην έναρξη της συνεργασίας της με το Mega. Επιβεβαίωσε ότι η νέα της εκπομπή θα βγει νωρίς στον αέρα, συγκριτικά με τις υπόλοιπες χρονιές που έκανε πρεμιέρα αρχές Οκτωβρίου. «Φέτος θα ξεκινήσω νωρίς. Είμαι έτοιμη με τρομερή όρεξη, όσο δε φαντάζεσαι» είπε με ενθουσιασμό. Όταν η Νατάσα Θεοδωρίδου τη ρώτησε τι έχει ετοιμάσει για την πρώτη εβδομάδα σχετικά με το μουσικό μέρος, η παρουσιάστρια απάντησε: «Δεν έχω φτάσει μέχρι εκεί. Ακόμη στήνουμε την εκπομπή».

Στη συνέχεια, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της έλειπε στην Άνδρο και για αυτό δεν εμφανίστηκε στο Instagram live. «Κρίμα που ο αντρούλης μου δεν είναι εδώ απόψε. Είναι στην Άνδρο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.