Ελένη Φουρέιρα: Απολαμβάνει το μπάνιο της στην πισίνα

Metrosport Team23 Ιουλίου 2022

Η Ελένη Φουρέϊρα δείχνει να «ζει» με τον καλύτερο τρόπο το καλοκαίρι της. Η δημοφιλής τραγουδίστρια με δημοσίευση της έδειξε να απολαμβάνει τόσο την πισίνα, όσο και το ελληνικό τοπίο, ενώ ύστερα από την επίσημη ανακοίνωση πως ακυρώνει τις προγραμματισμένες συναυλίες της για λόγους υγείας, φαίνεται να έχει επανέλθει πλήρως.

Με τρεις φωτογραφίες απαθανατίστηκε με μαγιό μπροστά από μία ιδιωτική πισίνα, παρουσιάζοντας τις αναλογίες της και την όμορφη θέα. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, που προκάλεσε «βροχή» από likes και σχόλια έγραψε: «Απολαύστε τη θέα».

Για τη δημοφιλή τραγουδίστρια, φαίνεται πως η αποχή της από την προγραμματισμένη της περιοδεία ίσως ήταν ένα εποικοδομητικό διάλειμμα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Η τραγουδίστρια πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε, πως όλες οι προγραμματισμένες συναυλίες της ακυρώνονται για λόγους υγείας. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η Ελένη Φουρέιρα νοσούσε από κορωνοϊό. Όπως όλα δείχνουν όμως, φαίνεται να είναι καλά στην υγείας της και οι θαυμαστές της αναμένουν η επιστροφή της στις πίστες ανά την Ελλάδα.

Πηγή: prtotothema.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.