Ελαφρά υπεροχή του Αμπέλ Φερέιρα έναντι του Ζόρζε Ζεσούς

Metrosport Team31 Αυγούστου 2020

Ο ΠΑΟΚ στάθηκε για μία ακόμη φορά άτυχος στην κλήρωση των προκριματικών του Champions League αφού θα αντιμετωπίσει την Μπενφίκα.

Οι δύο ομάδες θα διασταυρωθούν για τέταρτη φορά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, γεγονός που η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχολίσε με χιουμοριστικό τρόπο.

Το αποτέλεσμα της κλήρωσης δημιούργησε και μία πορτογαλική κόντρα ανάμεσα στους δύο πάγκους, με την παρουσία του Αμπέλ Φερέιρα στον Δικέφαλο και του Ζόρζε Ζεσούς στους «Αετούς της Λισαβόνας».

Στην προϊστορία των μεταξύ τους αναμετρήσεων στο παρελθόν, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει μία ελαφρά υπεροχή έναντι του πολύπειρου συμπατριώτη του.

Πρόκειται για τέσσερις αγώνες στους οποίους ο Αμπέλ Φερέιρα ήταν προπονητής της Μπράγκα και ο Ζόρζε Ζεσούς στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Την περίοδο 2016-17 η Μπράγκα του Φερέιρα πέρασε νικηφόρα από το «Ζοσέ Αλβαλάδε» με 1-0 ενώ τα «λιοντάρια» του Ζεσούς πήραν τη ρεβάνς με 3-2 εκτός έδρας.

Την επόμενη σεζόν, η Μπράγκα νίκησε με 1-0 εντός έδρας και έφερε ισοπαλία 2-2 στο αντίστοιχο παιχνίδι στην έδρα της Σπόρτινγκ.

Συνεπώς ο Αμπέλ Φερέιρα έχει 2 νίκες, ο Ζόρζε Ζεσούς μία νίκη ενώ ένα ματςε έληξε ισόπαλο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.