Ελ Μπανούμπι: «Ο Άρης θέλει τον Ουάρντα, είναι σε επαφή μαζί του»

Metrosport Team27 Μαΐου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Αιγύπτιος δημοσιογράφος Ομαρ Ελ Μπανούμπι και μίλησε για τον Αμρ Ουάρντα και τις προθέσεις του.

Μεταξύ άλλων, ο Ομάρ Ελ Μπανούμπι δήλωσε:  

Για το μέλλον του Αμρ Ουάρντα: «Στον Ουάρντα αρέσει η Ελλάδα. Θα ήθελε να επιστρέψει. Το θεωρεί πιο ανταγωνιστικό το ελληνικό πρωτάθλημα. Οι πληροφορίες μού λένε ότι ο Άρης θέλει τον Ουάρντα, έχει επαφή μαζί του από πέρσι και θέλει να τον αποκτήσει».

Που είναι τώρα ο Ουάρντα: «Είναι σε διακοπές. Σε μια εβδομάδα θα μιλήσει με την Ανόρθωση. Εχει σημασία το γεγονός ότι ο ομοσπονδιακός προπονητής στην Εθνική Αιγύπτου δεν τον συμπεριέλαβε στους παίκτες που παίρνει από το εξωτερικό. Το ότι βγήκε MVP του κυπριακού πρωταθλήματος και δεν καλείται στην Εθνική, δείχνει ότι αν συνεχίσει στην Κύπρο δεν μπορεί να περιμένει ότι θα κληθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Αντίθετα, εκτιμά ότι μέσα από το ελληνικό πρωτάθλημα μπορεί να ξανακληθεί. Στην Αίγυπτο εκτιμούν παραπάνω το ελληνικό πρωτάθλημα. Μου είπαν ότι και ο Ατρόμητος είχε μια επαφή μαζί του. Το σίγουρο είναι ότι ο Ουάρντα θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.