Ελ Καντουρί: «Το Μαρόκο μαζί με την Κροατία είναι οι δύο χώρες με τη λιγότερη πίεση»

Metrosport Team10 Δεκεμβρίου 2022

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί φιλοξενήθηκε στο Radio CRC και στην εκπομπή "Si Gonfia la Rete" και μίλησε τόσο για την πρώην του ομάδα, τη Νάπολι, όσο και για την Εθνική ομάδα του Μαρόκου, η οποία σήμερα (10/12) κοντράρεται με την Πορτογαλία για ένα εισιτήριο στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

«Το Μαρόκο στο Παγκόσμιο Κύπελλο; Δεν κοστίζει τίποτα να ονειρεύεσαι, ακόμα κι αν είναι σχεδόν αδύνατο να κερδίσεις το τουρνουά, πιστεύουμε σε αυτό. Το έργο του Μαρόκου δεν ξεκινά από φέτος ή από πέρυσι. Οι νέοι ποδοσφαιριστές έχουν αναπτυχθεί πολύ», είπε αρχικά ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.

Και πρόσθεσε για το Μαρόκο: «Κατά τη γνώμη μου η κόντρα με την Πορτογαλία θα είναι δύσκολη και για τις δύο ομάδες. Αν περάσεις στον ημιτελικό πρέπει να το πιστέψεις μετά. Υπάρχει μόνο να κερδίσεις και δεν μένει τίποτα να χάσεις. Ίσως είμαστε το μόνο έθνος μαζί με την Κροατία που δεν έχουμε πίεση.

Η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια του Μαρόκου είναι πολύ καλή κατά τη γνώμη μου, μπορείτε να δείτε και από τις αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα. Ποδοσφαιρικά, έχουν βελτιωθεί πολύ. Αυτή τη στιγμή ξέρουν ότι είναι δυνατοί».

Στη συνέχεια μίλησε για τον Τζάκομο Ρασπαντόρι και τη συνύπαρξη του με τον Σάρι στη Νάπολι: «Είναι πολύ καλός, στα παιχνίδια της Νάπολι έχω δει ότι τα πάει πάντα καλά. Στο τελευταίο φιλικό έπαιξε αρκετούς ρόλους και τα πήγε πολύ καλά. Πέρασα υπέροχα στη Νάπολη ακόμα κι αν στα χρόνια του Σάρι έπαιζαν συχνά οι ίδιοι παίκτες γιατί τα πήγαιναν πολύ καλά. Ίσως με έναν προπονητή σαν τον Σπαλέτι να έπαιζα περισσότερο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.