Ελ Καντουρί: «Να παίξουμε έξυπνα…»

Γιώργος Ζαΐρης21 Σεπτεμβρίου 2020

O Eλ Καντουρί εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου. 

Αρχικά, ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ ρωτήθηκε για το αν προσεγγίζουν διαφορετικά αυτό το ματς σε σχέση με τα δυο προηγούμενα της διοργάνωσης από τη στιγμή που πλέον οι αγώνες θα είναι διπλοί: 

"Είναι διαφορετικό γιατί σε νοκ άουτ αγώνα παίζεις τελικό. Εμείς πρέπει να παίξουμε έξυπνα γιατί ακόμη και αν κερδίσουμε εμείς εδώ, δεν θα έχει τελειώσει τίποτε αφού υπάρχει και δεύτερο ματς και το αντίστροφο. Επομένως πρέπει να σκεφτούμε πως υπάρχει ένα ακόμη ματς και να παίξουμε έξυπνα".

Του ζητήθηκε να σχολιάσει το ότι ελάχιστοι πίστευαν στη Ρωσία ότι ο ΠΑΟΚ θα απέκλειε την Μπενφίκα και σε τι υπερτερεί από την πορτογαλική ομάδα την οποία οι οπαδοί της Κράσνονταρ θεωρούσαν σίγουρο αντίπαλο τους και όχι τον ΠΑΟΚ: "Απέναντι στην Μπενφίκα ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο αφού παίζουν σπουδαίο ποδόσφαιρο αλλά εμείς πιστεύαμε στην πρόκριση και αυτό είναι το σημαντικό. Μπορεί να είχαμε ένα δύσκολο πρώτο μέρος αλλά στο δεύτερο παίξαμε καλά και αξίζαμε την πρόκριση και την πήραμε. Δεν θα σας πω τα δυνατά μας σημεία, ας τα δείτε μέσα στον αγωνιστικό χώρο".

Ρωτήθηκε για το αν αλλάζει τις ισορροπίες το ότι η Κράσνονταρ έχει ήδη επτά επίσημα ματς στα πόδια της: "Ναι είναι σημαντικό να έχεις επτά ματς στα πόδια σου από κανένα. Αλλά και εμείς αποκλείσαμε τη Μπεσίκτας παίζοντας το πρώτο ματς μας. Επομένως δεν στέκομαι σε αυτό. Εγώ ξέρω ότι έχουμε καλή φυσική κατάσταση, πως δουλέψαμε καλά και επομένως περιμένω να δω τη δική μου ομάδα τί θα κάνει μέσα στο γήπεδο και όχι ο αντίπαλος".

Του ζητήθηκε να σχολιάσει πως το γήπεδο θα είναι άδειο και αν αυτό θα είναι πλεονέκτημα για τον ΠΑΟΚ: "Εγώ θέλω να έχω κόσμο στα γήπεδα. Αλλά αυτή είναι η κατάσταση και προέχει η υγεία. Δεν ξέρω αν για εμάς είναι καλό που δεν θα έχει κόσμο η Κράσνονταρ αλλά ξέρω ότι είναι τυχερή η ομάδα της Ρωσίας που η Τούμπα θα είναι άδεια στο δεύτερο ματς".

Ποιο θεωρεί ότι είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της ομάδας για αυτά τα δύο παιχνίδια;

''Η φιλοδοξία μας αφού θέλουμε όλοι να παίξουμε στους ομίλους του Champions league πού είναι η κορυφαία διοργάνωση αλλά και η αυτοπεποίθησή που έχουμε καθώς θεωρούμε ότι έχουμε μία καλή ομάδα έχουμε τεράστιο κίνητρο

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.