Ελ Καντουρί και Σβαμπ στη φιέστα της Νάπολι - «Τώρα ή ποτέ» δηλώνει ο Μαροκινός

Metrosport Team31 Μαρτίου 2023

Η Νάπολι είναι έτοιμη να σηκώσει το «Σκουντέτο» με τον Ομάρ Ελ Καντουρί να δείχνει την αγάπη του για τον Ιταλικό σύλλογο στον οποίο ο ίδιος αγωνίστηκε από από το 2014 με ενδιάμεσους δανεισμούς, εκφράζοντας χαρακτηριστικά την άποψη του, «τώρα ή ποτέ» σε συνέντευξη που έδωσε σε ιταλική εφημερίδα.

Όπως αναφέρει ο Μαροκινός μέσος του ΠΑΟΚ, αναμένεται να βρεθεί στη φιέστα της Νάπολι με τον Στέφαν Σβαμπ καθώς το πρωτάθλημα της Ιταλίας ολοκληρώνεται στις 4 Ιουνίου με τη Νάπολι να αντιμετωπίζει τη Σαμπντόρια σε μία περίοδο που θα έχουν ολοκληρωθεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Μαροκινός, «το οργανώνω ήδη μαζί με τον συμπαίκτη μου, Στέφαν Σβαμπ, που είναι παντρεμένος με Ιταλίδα. Μαζί παρακολουθούμε το ιταλικό ποδόσφαιρο. Θα είμαι εκεί για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, ελπίζω όμως να είμαι και στο ματς που θα πάρει τη νίκη που μαθηματικά θα δώσει τον τίτλο».

Μιλώντας για την πορεία της Νάπολι, ο Μαροκινός άσος του ΠΑΟΚ, σημείωσε: «Σήμερα η Νάπολι είναι ανάμεσα στις πιο δυνατές ομάδες της Ευρώπης, ήταν κάτι αναμενόμενο. Εδώ και χρόνια άξιζε ένα πρωτάθλημα. Φέτος θα έρθει ο τίτλος και είναι ένα εκπληκτικό συναίσθημα αλλά μπορεί να υπάρξει χαρά και στο Champions League».

Το καλοκαίρι άλλαξαν όλα για τη Νάπολι και το γεγονός ότι η νέα ομάδα ανταποκρίθηκε πλήρως ήταν μία ευχάριστη έκπληξη για τον Καντουρί: «Σκέφτηκα ότι αφού τους επέλεξε η Νάπολι, θα έφτιαχνε μία καλή ομάδα, αλλά σίγουρα δεν περίμενα να φτάσουν σε τέτοιο επίπεδο. Κανείς δεν το περίμενε. Τα εύσημα πηγαίνουν σε αυτά τα παιδιά που τα κατάφεραν, αλλά και στον Σπαλέτι για την άμεση ενσωμάτωσή τους καθώς και στον αθλητικό διευθυντή, Κριστιάνο Τζούντολι, που τους επέλεξε. Όλα αυτά τα στοιχεία οδήγησαν τη Νάπολι στο να κάνει μία εξαιρετική σεζόν».

Γιατί μιλούν όλοι για τον Κβαρατσχέλια όμως; «Έχει μια ασυνήθιστη αποφασιστικότητα. Τεχνικά, λοιπόν, είναι πάνω από το μέσο όρο. Στο one-on-one και στο σουτ είναι ασυναγώνιστος, έχει σχεδόν τα πάντα από έναν σύγχρονο παίκτη και όντας πολύ νέος, μπορεί να εξελιχθεί. Ελπίζω για τους Ναπολιτάνους να μείνει πολύ, θα κάνει απίστευτα πράγματα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.