Ελ Καντουρί σε βελγική τηλεόραση: «Ήρθατε την χειρότερη στιγμή!»

Metrosport Team11 Μαρτίου 2022

Σε βέλγικο τηλεοπτικό δίκτυο μίλησε ο Ομάρ Ελ Καντουρί μετά το τέλος του αγώνα με τη Γάνδη, αναφερόμενος στο... κρύο που είχε χθες (10/3) το βράδυ στην Τούμπα.

«Ήρθατε την χειρότερη στιγμή! Την περασμένη εβδομάδα ήταν 20 βαθμοί η θερμοκρασία, αυτή την εβδομάδα υπάρχει περισσότερο κρύο», είπε αρχικά ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου, που μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ και για την ρεβάνς στην Γάνδη, την οποία χαρακτηρίζει ιστορική για την ομάδα του!

«Ξέραμε ότι θα ήταν ένας δύσκολος αγώνας, επειδή η Γάνδη ήταν σε καλή κατάσταση τις τελευταίες εβδομάδες. Αλλά ξέραμε ότι θα είχαμε μερικές ευκαιρίες γιατί είναι μια ομάδα που αφήνει κενούς χώρους. Κερδίσαμε με ένα ελαφρώς τυχερό γκολ και έχουμε ένα μικρό προβάδισμα. Θα είναι μια καλή ρεβάνς γιατί όλα είναι ακόμα ανοιχτά, είναι μόλις 1-0 και επιπλέον τα εκτός έδρας γκολ δεν μετρούν», είπε αρχικά ο Ελ Καντουρί.

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός εξέφρασε την ανυπομονησία του για την ρεβάνς και… προανήγγειλε ότι στην «Γκελάμκο Αρένα» θα έχει το δικό του… κοινό, αφού η οικογένεια του μένει στις Βρυξέλλες όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

«Είναι πάντα ωραίο να επιστρέφω και να παίζω στο Βέλγιο μετά από μερικά χρόνια. Θα έρθει πολύς κόσμος να με δει, έπρεπε να ζητήσω πολλά εισιτήρια!», τόνισε ο Ελ Καντουρί και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Η οικογένειά μου είναι στις Βρυξέλλες, δεν είναι πολύ μακριά. Στις εξέδρες θα είναι οι γονείς μου, τα αδέλφια μου, πολλοί από την οικογένεια μου και από τους φίλους μου. 

Eλπίζω να περάσουμε στην επόμενη φάση και να κάνω ένα καλό παιχνίδι στην Γάνδη. Είναι ένα ιστορικό παιχνίδι και μεγάλη πρόκληση για τον ΠΑΟΚ γιατί δεν το έχει πετύχει ξανά στην ιστορία του. Ήμασταν πρωταθλητές πριν από τρία χρόνια μετά από 34 χρόνια αναμονής, οπότε το να φτάσουμε στους προημιτελικούς θα ήταν κάτι εξαιρετικό».

Για την πορεία του στον ΠΑΟΚ και το πώς ζει το ποδόσφαιρο στην Θεσσαλονίκη ο κόσμος της ομάδας είπε χαρακτηριστικά: «Είναι τεράστιο το πάθος του κόσμου εδώ! Είναι πραγματικά κάτι που δεν έχω δει σε άλλους συλλόγους, με μια μικρή εξαίρεση ίσως λίγο για την Νάπολι. Στο παιχνίδι ήταν κάπως… ήρεμα γιατί δεν λόγω των περιορισμών για την πανδημία δεν γίνεται να γεμίσει το γήπεδο. Αλλά πριν τον κορvνοϊό το γήπεδο ήταν πάντα γεμάτο και οι οπαδοί «καυτοί» μας βοηθούν πολύ στα εντός έδρας παιχνίδια. Ζω καλά στην Ελλάδα Έχει καλό καιρό (εκτός από αυτήν την εβδομάδα) και διασκεδάζω εδώ , είμαι καλά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.