Ελ Καντουρί: «Η απόλυτη ευτυχία για την οικογένεια μου αν μείνουμε εδώ»

Γιώργος Ζαΐρης04 Δεκεμβρίου 2022

Τη χρονιά της κορύφωσης της πανδημίας όπου είχαν απαγορευτεί οι πτήσεις από το εξωτερικό, ο Ελ Καντουρί είχε βιώσει την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του καθώς η σύζυγος του και τα δυο τους αγόρια ήταν «αποκλεισμένα» στην Ιταλία και η μοναδική επικοινωνία ήταν μέσω της οθόνης ενός κινητού.

Για τον Ομάρ η οικογένεια είναι πάνω απ’ όλα και όπως αποκάλυψε στην αποκλειστική συνέντευξη του στη «Μ» ήδη τα παιδιά του, έχουν εκφράσει την επιθυμία να παραμείνουν και την επόμενη σεζόν στην Θεσσαλονίκη με… κάθε κόστος. Ακόμη και αν χρειαστεί ο Καντουρί να φορέσει τη φανέλα του Αρη, κάτι που φυσικά ο ίδιος ο Μαροκινός τους το απέκλεισε άμεσα και χωρίς να υπάρξει δεύτερη κουβέντα. Αφορμή για αυτή την αποκάλυψη ήταν η ερώτηση για το μέλλον του και αν σκέφτεται από τώρα τι μπορεί να γίνει την επόμενη σεζόν. Με την υποσημείωση πως το συμβόλαιο του ανανεώνεται αυτόματα αν συμπληρώσει σε αυτή την αγωνιστική περίοδο έναν συγκεκριμένο αριθμό επίσημων αγώνων. «Νομίζω ότι το μέλλον μου απασχολεί περισσότερο την οικογένεια μου. 

Η σύζυγος μου δεν θέλει να φύγουμε ενώ ο ένας από τους γιους μου όταν κάναμε συζήτηση και του είπα πως μπορεί του χρόνου να μην είμαστε στη Θεσσαλονίκη μου λέει: «εντάξει αν σε διώξουν από τον ΠΑΟΚ να πας στον Αρη. Εγώ δεν φεύγω…» και φυσικά εισέπραξε την απάντηση ότι αυτά δεν γίνονται. Αλλά για να είμαι ειλικρινής αυτή τη στιγμή αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είμαι υγιής και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Αν στο τέλος έρθει και η αυτόματη ανανέωση για έναν ακόμη χρόνο νομίζω ότι η σύζυγος μου και τα παιδιά μας θα είναι απόλυτα χαρούμενα όπως και εγώ φυσικά και το εύχομαι ολόψυχα»

«Τον αισθανόμαστε εδώ τον Σαββίδη»

Ο Ιβάν Σαββίδης τα περασμένα χρόνια ήταν συνεχώς δίπλα στην ομάδα. Πλέον αυτή η φυσική παρουσία δεν υπάρχει και ο Καντουρί το σχολίασε: «Η αλήθεια είναι πως έχουμε πάρα πολύ καιρό να τον δούμε και νομίζω πως η φυσική του παρουσία εδώ κοντά μας είναι σημαντική ως απαραίτητη. Αλλά αισθανόμαστε πως είναι εδώ. Φροντίζει να επικοινωνεί μαζί μας και ξεχωριστά και θυμάμαι πως όσες φορές με έχει πάρει τηλέφωνο, πάντα κερδίζαμε στο ματς και επομένως μακάρι να μου τηλεφωνεί συνεχώς. Αλλά και τώρα έστω και χωρίς την φυσική του παρουσία, γνωρίζουμε πως ενδιαφέρεται για εμάς, κάνει τα πάντα για τον ΠΑΟΚ ας ελπίσω πως θα έρθει ο καιρός σύντομα που θα τον ξαναδούμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.