Εκτός του Αμπαντ και ο Μέγερι στα ραντάρ του Άρη!

Metrosport Team02 Μαΐου 2020

Στο μεταγραφικό ραντάρ του Αρη βρίσκεται (και) ο Κάρλος Άμπαντ. Ο 25χρονος τερματοφύλακας της Ξάνθης έχει κριθεί ως ενδιαφέρουσα περίπτωση από τους κιτρινόμαυρους, οι οποίοι έχουν τσεκάρει το όνομά του στη σχετική λίστα χωρίς όμως για την ώρα να έχει γίνει επίσημη επαφή. Είναι από τους τερματοφύλακες που ξεχώρισαν στη φετινή Super League, έχει τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά τα οποία ψάχνουν για τον νέο γκολκίπερ οι κιτρινόμαυροι, οπότε δεν θεωρείται απίθανο να γίνει κρούση. Αν και εφόσον βέβαια δεν προχωρήσουν άλλες περιπτώσεις που τσεκάρονται και από το εξωτερικό.

Από την ελληνική αγορά στο στόχαστρο του Αρη επίσης βρίσκεται και ο Μπάλας Μέγερι, του οποίου το συμβόλαιο με τον Ατρόμητο ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και απ’ ότι φαίνεται δύσκολα θα ανανεώσει Μία ακόμη ενδιαφέρουσα περίπτωση, την οποία οι κιτρινόμαυροι έχουν “τσεκάρει” εδώ και μήνες. Ο Ούγγρος γνωρίζει καλά τη Super League 1, είναι έμπειρος και με αγωνιστικά χαρακτηριστικά στα «θέλω» του Αρη.

Προαπαιτούμενο για την κίνηση ενίσχυσης που θα γίνει στη θέση του τερματοφύλακα, είναι η εξέλιξη της περίπτωσης του Χουλιάν Κουέστα. Στον Αρη δεν έχουν αποφασίσει ακόμη για το μέλλον του Ισπανού, του οποίου το συμβόλαιο λήγει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. 

Συζήτηση έχει γίνει, αλλά σε πολύ πρώιμο στάδιο, με τον Ισπανό από την πλευρά του πάντως να επιθυμεί την παραμονή του. Ανεξάρτητα από την εξέλιξη στη δική του υπόθεση πάντως, πρέπει να θεωρείται δεδομένη η απόκτηση ενός έμπειρου γκολκίπερ.

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (2/5)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.