«Ο ΠΑΟΚ χάνει δύο τίτλους σφιχταγκαλιασμένους, αλλά...»

Metrosport Team10 Απριλίου 2020

Τη θέση του ΠΑΟΚ για την άμεση διακοπή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων επανέλαβε στο Μetropolis 95.5 ο Άκης Μπεκιάρης.

Το μέλος του Ερασιτέχνη Δικεφάλου τόνισε πως με την επιστολή προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη οι «ασπρόμαυροι» ζητούν το αυτονόητο και πως όποιος τη δεδομένη χρνική στιγμή μιλά για τίτλους είναι εκτός τόπου και χρόνου.

«Βγάλαμε ανακοίνωση για το αυτονόητο και λογικό. Ήδη είμαστε στον έναν μήνα διακοπής με την προοπτική να πάμε στους δύο, τα σχολεία να πηγαίνουν για 10 Μαΐου κι εμείς να μιλάμε για επανεκκίνηση πρωταθλημάτων. Όταν οι επαγγελματίες θέλουν 3-4 βδομάδες προετοιμασίας για την τελική τους φάση που είναι και η πιο ανταγωνιστική. Η φετινή χρονιά έχει καεί. Ας μην καεί και η επόμενη.

Ο ΠΑΟΚ χάνει δυο τίτλους που έχει σφιχταγκαλιασμένους, στο ποδόσφαιρο γυναικών και στο χάντμπολ γυναικών. Όμως εμείς βάζουμε πάνω από όλα την υγεία. Ζητάμε από όλους τους εμπλεκόμενους να πάρουν τα κατάλληλα μέτρα. Όποιος συζητά ποιος θα πάρει πρωταθλήματα και κύπελλα είναι εκτός τόπου και χρόνου. Μας κάνουν εντύπωση δηλώσεις παραγόντων ομοσπονδιών ερασιτεχνικών αθλημάτων να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα κεκλεισμένων των θυρών. Αν σκεφτεί κανείς τους ξένους αθλητές που απασχολεί κάθε σύλλογος καταλαβαίνετε τι συμβαίνει. Οι ομάδες μπάσκετ των γυναικών έχουν από τρεις Αμερικανίδες. Ας μην κάψουμε τους αθλητές. Για ποιο λόγο να συμβούν όλα αυτά; Για να πάρουμε ένα… κατσαρολικό παραπάνω;» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Μπεκιάρης

Όσο για τα επερχόμενα γενέθλια του ΠΑΟΚ εν μέσω κορωνοϊού, πρόσθεσε: «Κάτι έχουμε κατά νου. Τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ γιόρταζε, με πολλές κοινωνικές δράσεις, κάτι που δεν μπορεί να γίνει φέτος. Τις επόμενες 48 ώρες θα βγει η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.