Εκτός κινδύνου ο Κάρλος Τέβες: Δεν έπαθε καρδιακό επεισόδιο, αυτός είναι ο λόγος που νοσηλεύτηκε

Metrosport Team25 Απριλίου 2024

Τέλος καλό, όλα καλά... τουλάχιστον προς το παρών, με το θέμα υγείας που ταλαιπώρησε τον Κάρλος Τέβες, μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο τα ξημερώματα της Τετάρτης (24/4), με υπέρταση και πόνους στο στήθος. Ευτυχώς, όπως φάνηκε και με τον εργαστηριακό έλεγχο, ο προπονητής της Ιντεπεντιέντε απέφυγε τα χειρότερα, αφού δεν πάσχει από κάποιας μορφής καρδιακή παθολογία.


Σύμφωνα, λοιπόν, με σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Tycsports», ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο του Μπουένος Αίρες και αναμένεται να επιστρέψει άμεσα στις προπονήσεις της Ιντεπεντιέντε.

Μάλιστα, σε δήλωση της στο Twitter, η ομάδα του ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «
Ο προπονητής μας, Κάρλος Τέβες, πήγε στο νοσοκομείο La Trinidad στο San Isidro με πόνο στο στήθος. Έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις και ήταν ικανοποιητικές. Σήμερα θα συνεχίσει με μια σειρά δοκιμών που έχουν προγραμματιστεί εκ των προτέρων ως μέρος ενός γενικού ελέγχου».

Και πρόσθεσε σε επόμενο μήνυμα: «Ο Κάρλος Τέβες θα νοσηλευτεί προληπτικά μέχρι να ολοκληρωθούν οι αντίστοιχες εξετάσεις».

Σε κάθε περίπτωση, δεν έγινε αμέσως σαφές εάν θα μπορεί να παρακολουθήσει μια προπόνηση του συλλόγου που είναι προγραμματισμένη για σήμερα (24/04), αφού θεωρείται ότι πάσχει από υψηλή αρτηριακή πίεση και υποβάλλεται τακτικά σε ιατρικούς ελέγχους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.