Άρης: Εκτός Εθνικής ο Πάλμα λόγω της μεταγραφής του

Γιώργος Στράντζαλης30 Μαΐου 2023

Ο Λούις Πάλμα δεν συμπεριλήφθηκε στις κλήσεις της εθνικής Ονδούρας. Ο πρώτος λόγος αφορά στην επικείμενη μεταγραφή του από τον Αρη και ο δεύτερος τις σχέσεις που έχει με τον ομοσπονδιακό προπονητή.

Πρόσφατα ο 23χρονος επιθετικός είχε ρωτηθεί για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην εθνική ομάδα και κάλεσε τους δημοσιογράφους να ρωτήσουν τον ομοσπονδιακό προπονητή, καθώς μεταξύ τους είχε προηγηθεί “επεισόδιο” όταν ο τεχνικός της Ονδούρας είχε υποστηρίξει ότι ο λόγος της μη χρησιμοποίησης του Πάλμα σε δύο παιχνίδια, σε Η.Π.Α. και Καναδά, οφείλονταν σε πρόβλημα υγείας (σσ ίωση) του παίκτη, αλλά ο 23χρονος τον είχε διαψεύσει δημόσια με σχετικό post στο twitter όπου χρησιμοποίησε – ίσως ειρωνικά – σχετικό emoji. Αντίδραση η οποία είχε σχολιαστεί αρνητικά από τον προπονητή, ο οποίος μάλιστα είχε δεχτεί έντονη κριτική από τα media της Ονδούρα κι εκεί φάνηκε ότι οι σχέσεις μεταξύ των δύο ανδρών δεν βρίσκονται στο καλύτερο σημείο.

Ενόψει των υποχρεώσεων που έχει η Ονδούρα τον προσεχή Ιούνιο, ο 23χρονος επιθετικός του Αρη ζήτησε να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή λόγω και της επικείμενης μεταγραφής του καθώς, όπως υποστήριξε, δεν θέλει να ρισκάρει το ενδεχόμενο ενός απρόοπτου τραυματισμού. Στάση που πάντως επιβεβαιώνει τη σιγουριά με την οποία είχε εκφραστεί ο Πάλμα πρόσφατα για την προοπτική να μεταγραφεί σε άλλη ομάδα και φανερώνει παράλληλα ότι οι διαπραγματεύσεις με τις ενδιαφερόμενες ομάδες είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.