Εκτός αποστολής ο Μαντσίνι με απόφαση της διοίκησης: «Κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα»

Γιώργος Στράντζαλης12 Νοεμβρίου 2022

Ο Άρης ετοιμάζεται για την τελευταία αναμέτρηση του πρώτου γύρου της Super League 1 στη έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα (13/11, 16:00, Live στο Metrosport.gr και στο Metropolis 95.5), με τον Άλανα Πάρντιου να μην έχει στη διάθεσή του τον Ντάνιελ Μαντσίνι, καθώς ο Αργεντινός έμεινε εκτός αποστολής με απόφαση της διοίκησης. 

Μάλιστα όπως σχολιάζουν στην ΠΑΕ: «Ο Άρης είναι πάνω απ' όλους και με γνώμονα αυτό λαμβάνονται όλες οι αποφάσεις, κάνεις δεν είναι πάνω από την ομάδα». Επίσης, στην ΠΑΕ Άρης υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει οικονομικό ζήτημα καθώς ο ποδοσφαιριστής είναι πληρωμένος.

Επομένως, προκύπτουν πολλά ερωτηματικά για την απόφαση να μείνει εκτός αποστολής ο Αργεντινός και είναι ολοφάνερο ότι... κάτι τρέχει με τον Άρη και τον Μαντσίνι. Η αποστολή των "κίτρινων" για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα: Cuesta, Σιαμπάνης, Fabiano Leismann, Brabec, Iturbe, Manu Garcia, Mateo Garcia, Gervinho, Gray, M’Bakata, Nkoulou, Camacho, Dabo, Luis Palma, Odubajo, Peersman, Mazikou, Etebo, Μαρμαρίδης, Σγούρος.

Πέρα από τον Μαντσίνι εκτός αποστολής έμειναν και οι Doukoure, Diop, Rodriguez, Hajrovic, Τανούλης, Χατζηιωάννου, Παναγίδης και Καρακασίδης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.