Εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Ολυμπιακό η Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά

Metrosport Team23 Ιουνίου 2020

Λίγο νωρίτερα μέσα από το Metrosport.gr ενημερωθήκατε ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε εξώδικο στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με το οποίο την εγκαλεί για για αμέλεια ενημέρωσης του υγειονομικού πρωτοκόλλου για τους αγώνες Κυπέλλου, λίγες ώρες πριν τη σέντρα για τον επαναληπτικό του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα στείλει μία από τις δύο ομάδες στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Τα πράγματα όμως είναι λίγο διαφορετικά, καθώς η Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά, η οποία από την προηγούμενη Παρασκευή και με τον πλέον επίσημο τρόπο, ενημέρωσε τους γηπεδούχους για τα μέτρα τάξης της επικείμενης αναμέτρησης. 

Το συγκεκριμένο έγγραφο επισημαίνει: «Δεδομένων των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του Covid19, η εν λόγω αθλητική αναμέτρηση θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών και σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται στο αγωνιστικό πρωτόκολλο της Super League 1».

«Εντός του γηπέδου Γ. Καραϊσκάκης να εισέλθουν μόνο όσα άτομα προβλέπονται από το ειδικό Πρωτόκολλο Υγιεινής και Ασφάλειας (Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Super League 1), σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται σε αυτό και στον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), επισημαίνεται ακόμα. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.