Έκτακτο Δ.Σ. στον Ηρακλή

Δημήτρης Καλαϊτζής17 Μαρτίου 2021

Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή επέστρεψαν από χθες στις προπονήσεις μετά το πράσινο φως που άναψαν οι ειδικοί. 

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί έκτακτο διοικητικό συμβούλιο με θέματα τι μέλλει γενέσθαι με το Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, το πώς θα προχωρήσει μεταγραφικά (υπάρχει προφορική συμφωνία με τον Δημήτρη Μεληκιώτη) ο Γηραιός εφόσον επανεκκινήσει το Πρωτάθλημα, αλλά και το τι θα γίνει με το θέμα των χορηγών.

Να σημειώσουμε ότι η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας, Σπύρο Μπαξεβάνο ψάχνουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις για την ενίσχυση του συλλόγου σε θέσεις που έχουν εντοπιστεί πως υπάρχουν αδυναμίες ώστε να καλυφθούν άμεσα τα κενά κι εφόσον ξανά αρχίσει το Πρωτάθλημα οι «κυανόλευκοι» να πάρουν το εισιτήριο της ανόδου.

Με ανακοίνωσή που εξέδωσε η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ έκανε γνωστό ότι το Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής θα συνεχιστεί από εκεί που σταμάτησε και θα διεξαχθεί μόνο ο πρώτος γύρος και στη συνέχεια θα γίνουν τα μπαράζ ανόδου. Στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του πρώτου ομίλου ο Γηραιός έχει καταγράψει δυο νίκες και ισάριθμες ήττες, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας και στο -4 από την κορυφή και τον Αετό Ορφανού.

Το πρόγραμμα που απομένει μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου για τους «κυανολεύκους είναι έντεκα παιχνίδια εκ των οποίων τα έξι είναι εντός έδρας»:

5η αγωνιστική Ένωση Άνθειας Αριστείνου εντός

6η αγωνιστική Νέστος Χρυσούπολης εκτός

7η αγωνιστική Αναγέννηση Θαλασσιάς εντός

8η αγωνιστική Απόλλων Παραλιμνίου εντός

9η αγωνιστική Εθνικός Σοχού εκτός

10η αγωνιστική ΑΕ Ευόσμου εντός

11η αγωνιστική ΑΕ Διδυμοτείχου εκτός

12η αγωνιστική Άρης Αβάτου εντός

13η αγωνιστική Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου εκτός

14η αγωνιστική Αετός Ορφανού εντός

15η αγωνιστική ΑΕ Αμπελοκήπων εκτός

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.