Έκσταση στον ΠΑΟΚ για Πρωτάθλημα και νταμπλ, οι δηλώσεις Πελεκίδη και αθλητριών

Metrosport Team09 Απριλίου 2022

Σε πελάγη ευτυχίας είναι οι αθλήτριες, ο προπονητής, όλα τα μέλη της γυναικείας ομάδας χάντ μπολ του ΠΑΟΚ για την εκ νέου κατάκτηση του πρωταθλήματος, για το τέταρτο συνεχόμενο νταμπλ που απογειώνει τον σύλλογο.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 Χειροσφαίρισης γυναικών, από τον ΠΑΟΚ Mαteco είναι ενδεικτικές και σας τις μεταφέρουμε:


Δημήτρης Πελεκίδης: ¨Τα κορίτσια έκαναν εξαιρετική διαχείριση”

Ο προπονητής των χρυσών κοριτσιών του ΠΑΟΚ συνεχάρη τις αθλήτριες του για την νέα επιτυχία και στις δηλώσεις του υποστήριξε:

«Ήταν λογικό το τρίτο παιχνίδι να ήταν πιο δύσκολο. Η Νέα Ιωνία έπαιξε το τελευταίο χαρτί της, μας δυσκόλεψε ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Ένας τελικός είναι πάντα δύσκολος, παρόλα αυτά, όταν τα πράγματα ζορίσανε τα κορίτσια το διαχειρίστηκαν πολύ σωστά και κατάφεραν να κατακτήσουν το τέταρτο συνεχόμενο νταμπλ».


Μαρία Χατζηπαρασίδου: “Μετά το νταμπλ έρχεται η Ευρώπη”

Η αθλήτρια του ΠΑΟΚ έστειλε το μήνυμα για την επόμενη ημέρα:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που κατακτήσαμε το νταμπλ και φέτος. Η ομάδα ήθελε μία νίκη, είτε αυτή ερχόταν με ένα γκολ διαφορά, είτε με 15, δεν θα άλλαζε κάτι για εμάς. Ο ΠΑΟΚ κάθε χρόνο κάνει βήματα μπροστά, θέλουμε να κάνουμε και το επόμενο βήμα στην Ευρώπη και προετοιμαζόμαστε γι’ αυτό».

Εμμανουέλα Τσικνάκη: “Εκεί κρίθηκε ο τελικός”

Η αθλήτρια του ΠΑΟΚ που ήταν πρωταγωνίστρια σε ένα ακόμη τελικό υποστήριξε:

«Θέλω να συγχαρώ τις συμπαίκτριες μου για την προσπάθεια που έκαναν όλη τη χρονιά. Περιμέναμε αντίδραση από την Νέα Ιωνία, μπήκαμε λίγο νωθρά στο παιχνίδι, αλλά στη συνέχεια βρήκαμε τα βήματά μας. Εκμεταλλευτήκαμε τα λάθη της Νέας Ιωνίας, ήμασταν πιο αποτελεσματικές κι αυτό έκρινε τον τελικό».



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.