Έκρηξη Βασίλη Κατσούλη στο Metropolis: «Άλλαξαν την απόφαση και οι δολοφόνοι του Κώστα είναι ελεύθεροι»

Metrosport Team08 Φεβρουαρίου 2022

Ο Βασίλης Κατσούλης, πατέρας του Κώστα που δολοφονήθηκε πριν από οκτώ χρόνια στον αγώνα του Ηροδότου με τον Εθνικό, μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” για τον γολγοθά που βιώνει, μετά την δολοφονία του γιου του.

Στις δηλώσεις του τόνισε:

“Ούτε οι γονείς του Αλκη, ούτε οι γονείς του Φιλόπουλου πρόκειται να ξεχάσουν τις απώλειες των γιών τους. Είναι τραγικό να θάβεις το παιδί σου. Δεν μπορεί να είναι πάνω από όλα η καριέρα και οι ψήφοι. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι δεν θα έκανα μία αντίδραση. Βγήκε στην συνέντευξη στην ΕΡΤ ο υφυπουργός αθλητισμού ο Αυγενάκης και έκανε πως δεν έγινε τίποτα. Στην ΕΡΤ1, μίλησε ο κ. Αυγενάκης και έκανε πως δεν ήξερε τίποτα. Ούτε καν έθιξαν το θέμα της δολοφονίας του γιού μου. Είναι φαινόμενο αυτό που κάνει”.

Για τους δράστες κι αν κυκλοφορούν ελεύθεροι:

“Μεσολάβησαν επτάμιση χρόνια από την δολοφονία του Κώστα. Ο ένας από τους τρείς δολοφόνους κάθισε τρία χρόνια μέσα, οι άλλοι δύο, έμειναν δύο χρόνια. Είναι πλέον ελεύθεροι. Οταν έγινε το εφετείο, πάλι ως ελεύθεροι παρουσιάστηκαν, δεν ήταν κρατούμενοι. Ντρέπομαι και που το λέω για ανθρώπους που αφαιρούν μία ζωή και κυκλοφορούν ελεύθεροι. Στη Νεάπολη τους είχαν, σε απόσταση 20 λεπτών από το Ηράκλειο.

Εγώ έκλεισα το 81ο έτος της ηλικίας μου. Τα συναισθήματά μου είναι έντονα. Θέλει μεγάλη δύναμη, προσωπική υγεία, διανοητική ισορροπία. Ποιος δεν θα είχε καταντήσει αλκοολικός; Αν διαβάσετε την αλλαγή της απόφασης και από ανθρωποκτονία με πρόθεση να γίνει βαριά σκοπούμενη θανατηφόρα σωματική βλάβη. Τρελαίνεσαι μόνο που το διαβάζεις. Άλλαξαν το σκεπτικό της απόφασης και λένε παπαριές. Λένε παπαριές. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Τι άλλο να έχει γίνει για αυτούς που έχουν χαλασμένα μυαλά; Οι περισσότεροι είναι εξαρτημένοι από ναρκωτικές ουσίες. Οι περισσότεροι που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, έχουν άλλες δουλειές.

Στην δολοφονία του γιου μου και άλλοι τρεις εμπλέκονται και δεν τους πείραξε κανένας. Η ΠΑΕ θα μου δώσει δικηγόρο, η ΠΑΕ θα μου δώσει λεφτά και ο υπουργός από δίπλα για να μην χάσει τα ψηφουλάκια. Η Αλικαρνασός τον βγάζει βουλευτή, τι άλλο να πούμε.

Εκτός από τους κατηγορουμένους, και κρατικοί λειτουργοί είναι επίορκοι και προσπάθησαν να συγκαλύψουν την υπόθεση. Έξω είναι. Καθηγητής πανεπιστημίου είπε πως το παιδί μου είχε μία σπάνια ασθένεια και είπε ότι ψευδέστατο. Παραδέχθηκε στο δικαστήριο πως έκανε λάθος. Και ζήσαμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.