Έκρηξη από τον ΠΑΟΚ που... μπορεί

Γιώργος Καστάνης25 Ιανουαρίου 2022

Ήταν αποτελεσματικός ο Δικέφαλος στον Βόλο, πέτυχε τέσσερα γκολ, έχασε άλλες τόσες κλασικές ευκαιρίες, ήταν καλύτερος από τον αντίπαλό του και δίκαια πέτυχε μία ακόμη νίκη, την τρίτη συνεχόμενη στο Πρωτάθλημα για το 2022 και παρέμεινε μόνος στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Ηταν μία… έκρηξη του ΠΑΟΚ στον Βόλο που διαθέτει την καλύτερη επίθεση στο Πρωτάθλημα, έχει στην σύνθεσή του, τον πρώτο σκόρερ που δεν είναι άλλος από τον Γιάσμιν Κούρτιτς και στρέφει την προσοχή του στο ντέρμπι της Κυριακής, μετά την αναβολή του αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ είχε συνοχή στις γραμμές, ο Σάστρε στο ντεμπούτο του, ήταν αποτελεσματικός στα αμυντικά του καθήκοντα ενώ πέτυχε και ένα πολύ όμορφο γκολ. Παρά τις αλλαγές που επιχείρησε ο Λουτσέσκου, δεν διαταράχθηκε η συνοχή της ομάδας, κάτι που ασφαλώς αποδεικνύει την ετοιμότητα των περισσοτέρων παικτών, αυτή την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε.

Ο ΠΑΟΚ έπεισε στον Βόλο πως διαθέτει μία καλή ομάδα για τα δεδομένα της εποχής που διανύουμε, όμως κάθε αγώνας από εδώ και πέρα, είναι τελικός και με αυτό το σκεπτικό, πρέπει να αντιμετωπίζεται από τον προπονητή και τους παίκτες. 

Μετά από καιρό, ο Μιτρίτσα, βελτίωσε την απόδοσή του και δεν ήταν μόνο το καθαρό πέναλτι που κέρδισε στο 21ο λεπτό, αλλά όλες οι ενέργειές του, που δείχνουν πως παρουσιάζει βήματα προόδου. Ο Μπίσεσβαρ έκανε σπουδαία δουλειά στη μεσαία γραμμή, ενώ ο Ινγκασον εκτός από την αποτελεσματική δουλειά στην άμυνα, πέτυχε το πρώτο του γκολ, με την πρώτη ομάδα.

Αυτός ο ΠΑΟΚ μπορεί και να προκριθεί στο Κύπελλο επί της ΑΕΚ -όταν γίνει ο αγώνας- και να κερδίσει τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή στην Τούμπα. Έχει το μέταλλο του νικητή και μπορεί να τα καταφέρει. Αρκεί να παρουσιαστεί, ο σοβαρός, αποτελεσματικός ΠΑΟΚ που θα μπει δυναμικά σε διπλό ταμπλό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.