«Εκπληκτικό ρόστερ έχει κάνει ο Αρης, κανονικός επιθετικός ο Καμαρά»

Metrosport Team31 Αυγούστου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του Αρη, Μίμης Μπενίσκος, και μίλησε για την απόφαση της τιμωρίας των «κιτρίνων» από την ΕΠΟ, ενώ σχολίασε τις μεταγραφές του Σίλβα και του Καμαρά.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για το -6 από την Επιτροπή Εφέσεων: «Τράβηξε πολύ καιρό αυτή η απόφαση, ο Αρης τιμωρήθηκε για κάτι που δεν φταίει. Η ομάδα μου έδειξε πάρα πολύ καλά στοιχεία. Έχει κάνει εκπληκτικό ρόστερ μέχρι στιγμής και με τις προσθήκες του Μπράμπετς και του Καμαρά. Είναι πλήρες αυτό το ρόστερ και μπορεί να δούμε πολύ καλά πράγματα από αυτή την ομάδα».

Για την πιθανή επιστροφή του Σίλβα: «Μου αρέσει ο Σίλβα. Είναι ταχύς, εκπληκτικός στο ένας εναντίον ενός, λίγο την ηρεμία να βρει στο τελείωμά του. Είναι πολύ καλή μεταγραφή».

Για τον Καμαρά: «Ο Καμαρά είναι κανονικός επιθετικός, φαίνονται πως είναι κινήσεις σέντερ φορ αυτές που κάνει. Μπορεί να δουλέψει καλά και εκτός περιοχής, είναι γρήγορος και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. ο κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να μπει στην τακτική που ζητάει ο Μάντζιος. Ο Μάνος και ο Μήτρογλου είναι εξίσου καλοί επιθετικοί αλλά να μην τους ταιριάζει ο τρόπος που παίζει η ομάδα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.