Εκόνγκ: «Ευχόμουν τα καλύτερα στον ΠΑΟΚ - Όλοι εντυπωσιάστηκαν με τις εμφανίσεις μου»

Metrosport Team02 Φεβρουαρίου 2024

Ο τελευταίος «ασπρόμαυρος» του Κόπα Άφρικα, Τρόοστ Εκόνγκ παραχώρησε συνέντευξη στο «ESPN» με αφορμή τη παρουσία τη στη μεγάλη αυτή ποδοσφαιρική γιορτή της Αφρικής, χωρίς βέβαια να λησμονεί να αναφερθεί και στον ΠΑΟΚ. 

Η Εθνική Νιγηρίας συνεχίζει τη πορεία της στο Copa Africa, με τον κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ, Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ, να συμβάλει τα μέγιστα στις επιτυχίες της ομάδας του.

Μάλιστα, μεταξύ των προπονήσεων, βρήκε λίγο χρόνο να παραχωρήσει και συνέντευξη στο ESPN, αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο της παρουσίας του στη μεγάλη αφρικανική διοργάνωση, τις σκέψεις περί απόσυρσής του αλλά και το ισχυρό bonus στη συμμετοχή του στο AFCON.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νιγηριανός στόπερ δήλωσε πως: «Δεν ήμουν σίγουρος αν θα έπαιζα αυτό το Copa Africa ή όχι και για να είμαι ειλικρινής, δεν ήμουν σίγουρος αν θα συνέχιζα με την εθνική ομάδα γιατί ζύγιζα όλες τις επιλογές μου. Ένιωθα ότι ίσως το μόνο πράγμα που θα με σταματούσε αυτή τη φορά ήταν ότι υπήρχε κάποια διαφωνία με τον προπονητή πριν από το τουρνουά, οπότε δεν ήμουν σίγουρος αν θα ήμουν μέλος της ομάδας ή όχι», 

Παράλληλα, για τον ΠΑΟΚ συμπλήρωσε πως: «Έμεινα σε επικοινωνία με την ομάδα, τους ευχόμουν τα καλύτερα. Υπενθύμισα, επίσης, στον προπονητή ότι είμαι διαθέσιμος και νομίζω ότι όλοι εντυπωσιάστηκαν με το πώς έπαιζα στο πρωτάθλημα αλλά και στο UEFA Conference League».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.