Εκόνγκ: «Είναι θέμα ημερών να επανέλθω στο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ»

Metrosport Team21 Απριλίου 2024

Ο Γουίλιαμ Τρος Εκόνγκ μετρά αντίστροφα για την αγωνιστική του επάνοδο στον ΠΑΟΚ. Ο Νιγηριανός αμυντικός αισιοδοξεί πως σύντομα θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του καθώς όπως δήλωσε είναι θέμα ημερών να επανέλθει.

Στον τελικό του Copa Africa κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού, ήταν η τελευταία συμμετοχή του Γουίλιαμ Τρος Εκόνγκ. Μετά τον τραυματισμό του και τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, ολοκληρώνει το στάδιο αποθεραπείας του και επιστρέφει σε πλήρη φυσική κατάσταση.

Ο Γουίλιαμ Τρος Εκόνγκ θα είναι σύντομα στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου, όπως δήλωσε ο ίδιος σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του.

Αν και η αρχική πρόγνωση έκανε λόγο για απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους έως και τρεις μήνες, ο Νιγηριανός αμυντικός επιστρέφει νωρίτερα και σύντομα θα μπει στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του στον Eagle7fm της πατρίδας του, χρονικά θα είναι σε θέση προλάβει να αγωνιστεί στη φετινή σεζόν πριν την ολοκλήρωσή της:

«Είχα την πρώτη μου προπόνηση στο γήπεδο με την μπάλα και είναι απλώς θέμα ημερών να επανέλθω στην ομάδα.

Αρχικά φοβόμουν ότι θα μείνω εκτός για τρεις ή τέσσερις μήνες, αλλά τώρα είμαι μόλις επτά εβδομάδες μετά την επέμβαση» υπογράμμισε σχετικά ο αμυντικός του Δικεφάλου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.