Εκνευρισμένος ο Αμπέλ Φερέιρα με τον αγωνιστικό χώρο της Λαμίας

Δημήτρης Καλαϊτζής23 Ιανουαρίου 2020

Ο ΠΑΟΚ απέδρασε από τη Λαμία, χάρις το γκολ του Μάτος στο 33΄ και παρέμεινε στο -1 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Ωστόσο, ο τεχνικός του Δικεφάλου, Αμπέλ Φερέιρα ήταν εκνευρισμένος με την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, κάτι που τόνισε και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού στη δημόσια τηλεόραση. 

Παράλληλα, ο Πορτογάλος αποθέωσε τους παίκτες του για το χαρακτήρα και τη διάθεση που έβγαλαν στο σημερινό νικηφόρο παιχνίδι. 

“Νομίζω ότι ήταν μία δίκαιη νίκη, σε ένα αγωνιστικό χώρο που θεωρώ ότι είναι ντροπή για να παίζουμε ποδόσφαιρο. Το γήπεδο ήταν ξερό, μας είπαν πριν από την έναρξη του αγώνα πως θα τον ποτίσουν, δεν το έκαναν όμως και όλοι είδατε τι έγινε''.

Για την κλήρωση του Κυπέλλου που φέρνουν αντιμέτωπο τον ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό:

‘’Οσον αφορά τα παιχνίδια που ακολουθούν και ειδικά τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τόσο στο Πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο, πρέπει να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Και εμείς θα παίξουμε μαζί τους, και αυτοί εναντίον μας. Ειμαστε μία ομάδα που ανταποκρινόμαστε σε κάθε τύπου παιχνιδιού και όμως καταφέραμε να κερδίσουμε και σε αυτή την αναμέτρηση παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν. Οι παίκτες μου έδειξαν χαρακτήρα και θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια για την προσπάθεια που έκαναν”.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.