ΕΟΚ: Απορρίφθηκε η προσφυγή -Κανονικά οι εκλογές στις 12 Σεπτεμβρίου

Metrosport Team09 Σεπτεμβρίου 2021

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές της ΕΟΚ στις 12 Σεπτεμβρίου, μετά την απόρριψη της προσφυγής μέλους της παράταξης του Παναγιώτη Φασούλα από το Πρωτοδικείο Αθηνών.

Το Πρωτοδικείον Αθηνών απέρριψε την προσφυγή μέλους από την παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα σήμερα το πρωί (9/9) και όπως φαίνεται μέχρι στιγμής, οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 12 Σεπτεμβρίου.

Θυμίζουμε ότι μέλος της παράταξης του Παναγιώτη Φασούλα στις εκλογικές διαδικασίες της Ομοσπονδίας, ο Αθανάσιος Τρακάλας, κατέθεσε προσφυγή στο Πρωτοδικείο Αθηνών το πρωί της Τρίτης 7 Σεπτεμβρίου, ζητώντας είτε την ακύρωση της δικαστικής απόφασης περί δικαιώματος ψήφου των 73 σωματείων, είτε την αναβολή των εκλογών. Η προσφυγή του αυτή απορρίφθηκε από το Πρωτοδικείο, με τις εκλογές να διεξάγονται κανονικά.

Μάλιστα, ο Παναγιώτης Φασούλας, στη συνέντευξη τύπου,  αναφέρθηκε στην προσφυγή που πραγματοποιήθηκε, σημειώνοντας  πως η συγκεκριμένη κίνηση έγινε ως προάσπιση της καθαρότητας της διαδικασίας, καθώς έκανε λόγο για προσπάθεια νόθευσης και αλλοίωσης του εκλογικού σώματος κατά 12%.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.