Εκλογές 2023-Η επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ: Θα φτιάξει νέο κόμμα ο Αλέξης Τσίπρας;

Metrosport Team27 Ιουνίου 2023

Η επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ είναι δύσκολη, ωστόσο τα πρώτα σημάδια δείχνουν ότι το κόμμα θα πορευτεί ενωμένο για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν. Η διαφορά άνω των 22 ποσοστιαίων μονάδων μεταξύ ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ, σίγουρα είναι ένα κακό αποτέλεσμα, όμως, η αλλαγή των συσχετισμών μεταξύ των δύο εκλογικών αναμετρήσεων φάνταζε για πολλούς ένας στόχος μάλλον ουτοπικός. 

Ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε το στίγμα για την επόμενη μέρα τονίζοντας ότι η νέα κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο πολιτικό τοπίο, απαιτεί από τον ΣΥΡΙΖΑ σωστή και νηφάλια εκτίμηση, δημοκρατική εγρήγορση, ενότητα, αλλά και γρήγορες αποφάσεις για τις αναγκαίες αλλαγές.

Πληροφορίες του ρεπορτάζ θέλουν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να είναι έντονα προβληματισμένος, παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του από μέλη και στελέχη του κόμματος. 

Υπάρχουν φωνές που λένε ότι ο Αλέξης Τσίπρας ίσως, μετά τις διεργασίες στον ΣΥΡΙΖΑ, προσανατολιστεί σε κάτι εντελώς καινούργιο, ακόμα και αν αυτό είναι η δημιουργία ενός νέου κόμματος με επικεφαλής τον ίδιο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.