Έκλεψαν 8.000 ευρώ από ηλικιωμένη γυναίκα υποτιθέμενος γιατρός και «μαϊμού» δικηγόρος!

Metrosport Team22 Οκτωβρίου 2021

Νέο χτύπημα από οργανωμένες συμμορίες απατεώνων που επικαλούνται τροχαία ατυχήματα, καθώς δύο άνθρωποι που παρίσταναν τον γιατρό και την δικηγόρο έκλεψαν 8.000 ευρώ από 86χρόνη γυναίκα στο Αίγιο.

Η ηλικιωμένη δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από δύο άνδρες που της συστήθηκαν ο ένας ως γιατρός και ο δεύτερος ως δικηγόρος και την ενημέρωσαν για το υποτιθέμενο ατύχημα. Η κόρη της ηλικιωμένης ζει σε νησί του Αιγαίου και η 86χρονη πίστεψε ότι ήταν εκείνη, όταν άκουσε στο τηλέφωνο μια γυναικεία φωνή που της φώναζε από μακριά να κάνει ό,τι της λένε ο γιατρός και ο δικηγόρος!

Εκείνοι της ζήτησαν 8.000 ευρώ για να προχωρήσουν στην επέμβαση, η γριούλα συμφώνησε και ο «δικηγόρος» της έκλεισε ραντεβού με συνεργάτη του που θα την επισκεπτόταν στο σπίτι της για να του δώσει τα χρήματα, τα οποία τελικά πέταξε από το μπαλκόνι μέσα σε μια σακούλα σκουπιδιών!

Στο μεσοδιάστημα η γυναίκα κάλεσε στο κινητό της την κόρη της, αλλά εκείνη δεν απάντησε με αποτέλεσμα η μητέρα της να υποθέσει ότι όντως είχε τραυματιστεί. Μετά από ώρες, επικοινώνησε μαζί της, αλλά ήταν ήδη αργά καθώς η σακούλα με τα 8.000 ευρώ είχε κάνει «φτερά».

Πηγή:protothema

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.