Έκλεισε τερματοφύλακα από τον ΠΑΟΚ ο Ατρόμητος!

Metrosport Team05 Φεβρουαρίου 2026

Σε λύση από το «εσωτερικό» της Super League κατέληξε ο Ατρόμητος για την ενίσχυση κάτω από τα δοκάρια, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Λούκα Γκουγκεσασβίλι με τη μορφή δανεισμού έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Οι Περιστεριώτες κινήθηκαν άμεσα μετά το «ναυάγιο» στις συζητήσεις με τη Σαμπντόρια για την υπόθεση του Γκαετάν Κουκ και στράφηκαν σε μια γνώριμη και δοκιμασμένη λύση από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο 26χρονος Γεωργιανός τερματοφύλακας είχε ξεχωρίσει την περσινή σεζόν με τη φανέλα του Πανσερραϊκού, γεγονός που οδήγησε τον Δικέφαλο στην απόκτησή του το καλοκαίρι. Ωστόσο, η παρουσία του στην Τούμπα περιορίστηκε σε μία μόλις εμφάνιση, αυτή στο Κύπελλο Ελλάδας απέναντι στον Λεβαδειακό.

Με συμβόλαιο έως το 2028, οι δύο πλευρές έκριναν πως ένας δανεισμός θα εξυπηρετούσε καλύτερα την εξέλιξη του παίκτη, δίνοντάς του χρόνο συμμετοχής και αγωνιστικό ρυθμό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.