Εκλεισε στον Άρη ο Μπεναλουάν της Νότιγχαμ!

Χάρης Εμμανουηλίδης03 Οκτωβρίου 2020

Μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του Ματέο Γκαρσία που θα είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, και την συμφωνία με τον Έργκους Κάτσε για την επόμενη διετία, ο Άρης συνεχίζει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό με τις τελευταίες πινελιές να μπαίνουν μέχρι τις 5 Οκτωβρίου.

Μία από τις θέσεις που ο Άρης θέλει να προσθέσει έναν ακόμα παίκτη στο ρόστερ του, είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού, ένα θέμα που όπως σας είχε ενημερώσει το Metrosport.gr, θα είχε εξέλιξη από την στιγμή που ο Θόδωρος Καρυπίδης θα ερχόταν στη Θεσσαλονίκη για να διευθετήσει όλες τις τελευταίες εξελίξεις. 

Ένα όνομα που φιγουράρει στην «κιτρινόμαυρη» λίστα και φαίνεται πως ετοιμάζεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη είναι αυτό του Γιοάν Μπεναλουανέ, ο οποίος ανήκει στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο παίκτης είναι Γαλλοτυνήσιος και έχει ύψος 1.85 ενώ αγωνίζεται τόσο στο δεξί, όσο και στο αριστερό άκρο της άμυνας αν αυτό χρειαστεί.

Ο 33χρονος στόπερ, είχε απασχολήσει πέρσι τον Ολυμπιακό που εν τέλει δεν κινήθηκε για την απόκτηση του δεξιοπόδαρου αμυντικού, που έχει ένα αρκετά πλούσιο βιογραφικό αγωνιζόμενος στις Σεντ Ετιέν, Αταλάντα, Τσεζένα, Λέσστερ, Πάρμα και Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο ίδιος στη χρονιά που η Λέστερ έγραψε ιστορία κατακτώντας την Premier League, είχε 4 συμμετοχές, όλες ως αλλαγή. Σε επίπεδο Εθνικών ομάδων έχει αγωνιστεί με τις μικρές Εθνικές της Γαλλίας ενώ σε επίπεδο ανδρών είναι διεθνής με την Τυνησία.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.