«Έκλεισε στη Βαλένθια ο Ολίβα»

Metrosport Team01 Φεβρουαρίου 2021

Στην Βαλένθια φαίνεται ότι θα καταλήξει ο μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ, Κρίστιαν Ολίβα, καθώς ο Ουρουγουανός κεντρικός μέσος ταξιδεύει αυτή την ώρα για την Ισπανία, προκειμένου να ολοκληρώσει και τυπικά την μεταγραφή του.

Ο Κριστιάν Ολίβα που απασχόλησε το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία, τα έχει βρει σε όλα με την Βαλένθια και ταξιδεύει αυτή την ώρα στην Ισπανία για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στις «νυχτερίδες». Όπως είχε αποκαλύψει το Metrosport.gr τις προηγούμενες μέρες, ο εκπρόσωπος του Ουρουγουανού μέσου τα είχε βρει σε όλα με την Βαλένθια για την μετακίνηση του Ολίβα στην Ισπανία, παρόλα αυτά, ο νεαρός κεντρικός μέσος, ήθελε διακαώς να μετακομίσει στην Τούμπα, εκεί όπου θα έβρισκε τον συμπατριώτη του Πάμπλο Γκαρσία, αλλά θα έπαιρνε επίσης και περισσότερο χρόνο συμμετοχής. 

Συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών δεν υπήρξε με αποτέλεσμα ο Ολίβα να συμφωνεί τελικά να μετακομίσει στις «νυχτερίδες». Κάλιαρι και Βαλένθια συμφώνησαν για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή μέχρι το τέλος της σεζόν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.