«Παίκτης του ΠΑΟΚ ο Τσόλακ, είναι κολλητός του Μίσιτς»

Metrosport Team17 Σεπτεμβρίου 2020

Ο δημοσιογράφος, Μάρκο Ντίντιτς, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» από το Ζάγκρεμπ, μεταφέροντας τη δεδομένη εικόνα που έχουν όλα τα μέσα ψηφιακά και μη στην πατρίδα του, πως η μεταγραφή του Τσόλακ στον ΠΑΟΚ έχει ολοκληρωθεί!

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Τσόλακ και τη μεταγραφή στον ΠΑΟΚ:

«Έχει δύο ονόματα, Αντόνιο-Μίρκο και αυτό συμβαίνει με τους Κροάτες που είναι στη Γερμανία. Αυτή τη στιγμή τα Μέσα στην Κροατία μεταφέρουν ότι έχει τελειώσει αυτή η μεταγραφή. Ότι ο Αντόνιο Τσόλακ είναι παίκτης του ΠΑΟΚ. Η Rogon είναι η εταιρία που κάνει τη μεταγραφή. Κατ’ εμέ θεωρείται ο καλύτερος παίκτης στο κροατικό Πρωτάθλημα».

Για την επιλογή του Τσόλακ:

«Αποτελεί απόφαση του ποδοσφαιριστή που είχε δύο προτάσεις να πάει στην Αίγυπτο ή στο MLS στην Αμερική. Είχε απορρίψει τη γαλλική Ρεν επίσης πέρσι. Ήθελε κάτι διαφορετικό ο Τσόλακ, μια διαφορετική πρόταση, μια πραγματική ομάδα. Ο ΠΑΟΚ του το έδωσε και μετά την πρόκρισή του επί της Μπενφίκα, ο Τσόλακ είδε ότι έχει προοπτική και έτσι είπε το ναι και πηγαίνει στην Τούμπα».

Για τα χαρακτηριστικά του ως ποδοσφαιριστής:

«Φοβερός χαρακτήρας ποδοσφαιριστή. Έχει αυτή την φιλοσοφία του Γερμανού. Βάζει τα γκολ και ακόμα και στο 2-0 δεν σταματάει, πάντα κυνηγάει το γκολ, είναι κοντά στην πρώτη παρουσία στην Εθνική. Δεν χαρίζει τίποτα και σε κανέναν».

Για τη σχέση Μίσιτς-Τσόλακ:

«Είναι κολλητός ο Τσόλακ με τον Μίσιτς. Ο Μίσιτς έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια στον Τσόλακ για τον ΠΑΟΚ, την Τούμπα, την ατμόσφαιρα, τον κόσμο και τις προοπτικές που έχει ο ΠΑΟΚ. Είναι πολύ σημαντικό για τον Τσόλακ να έρθει στον ΠΑΟΚ και να βρει έναν τόσο καλό του φίλο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.