Οριστικό: Πότε εκδικάζεται η υπόθεση του ΠΑΟΚ στην Eφέσεων

Metrosport Team01 Δεκεμβρίου 2020

Την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου θα εκδικαστεί η έφεση του ΠΑΟΚ κατά της καταγεελίας του Ολυμπιακού για τη φερόμενη πολυιδιοκτησία με την Ξάνθη.

Η σχετική κλήση έφτασε στα γραφεία της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ. Η πρώτη αντίδραση των ανθρώπων του Δικεφάλου είναι θετική, ότι «επιτέλους, μετά από έναν ολόκληρο χρόνο, θα δικαστεί επί της ουσίας αυτό το μύθευμα της ΕΕΑ».

Θεωρούν, μάλιστα, πως η απόφαση του CAS ήταν και μια ουσιαστική δικαίωση της γραμμής του ΠΑΟΚ αφήνοντας εκτεθειμένο τον Υφυπουργό Αθλητισμού. Παράλληλα έγινε το... πάθημα της εσωστρέφειας μάθημα για το πως πρέπει να πορευτεί στη νέα μάχη.

Θυμίζουμε ότι προ ημερών, η ΕΕΑ στην ουσία ακύρωσε τον εαυτό της δίνοντας την έγκρισή της για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Ξάνθης από τους Χρήστο Πανόπουλο και Πολυχρόνη Συγγελίδη στον Μπιλ άπας.  

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 09/12/2020, ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 15:00

ΕΚΘΕΜΑ

Έφεσεις 1) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ΄αριθμ. 95/2020 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE 1 ΕΛΛΑΔΑ και 2) της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά α) της

υπ΄αριθμ. 9 5/2020 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE 1 ΕΛΛΑΔΑ β) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και γ) της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.