Συγκλονίζει η Ρεβενικιώτη: «Εκατομμύρια να μου δώσουν δεν επιστρέφω, έχω σιχαθεί, ψυχολογικά δεν αντέχω άλλο»

Metrosport Team06 Οκτωβρίου 2022

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Έλενα Ρεβενικιώτη γνωστοποίησε την απόφασή της να αποσυρθεί από την άρση βαρών. Η ελληνίδα πρωταθλήτρια μιλώντας στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο εξήγησε τους λόγους για τους οποίους πήρε αυτή την απόφαση. 

«Η απογοήτευση είναι μεγάλη. Η Πολιτεία δεν βοηθάει καν. Μάλωνα συνέχεια με τους γονείς μου για να μπορούν να μου στέλνουν τα βασικά για να μπορέσω να ανταπεξέλθω οικονομικά. Μένω στην Αθήνα μακριά τους και κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν πήγαινε άλλο να ζω έτσι. 

Οι γονείς μου δεν ήθελαν να με βλέπουν άλλο να ταλαιπωρούμαι. Εγώ αν είχα παιδί δεν θα το άφηνα ούτε μία μέρα να περνάει όλο αυτό που βίωσα εγώ. Ο πατέρας μου από ένα περιφερειακό τουρνουά στην αρχή μου είχε πει να σταματήσω αλλά εγώ του είπα ότι μου αρέσει αυτό που κάνω, να αγωνίζομαι με τα χρώματα της Ελλάδας. 

Από την ώρα που ανήρτησα όλα αυτά στο διαδίκτυο έγινε χαμός, επικοινώνησαν μαζί μου πάρα πολλοί άνιθρωποι αλλά κανείς από αυτούς που μπορούν να δώσουν λύσεις. Ούτε το αυτί τους ίδρωσε. Δεν υπάρχει καμία ελπίδα. 

Εγώ δεν τα έγραψα αυτά για να έρθουν αύριο και μου πουν πάρε 100 ευρώ. Εκατομμύρια να μου δώσουν δεν επιστρέφω. Η ψυχολογική κούραση δεν αναπληρώνεται με τίποτα. Έχω ρίξει μαύρη πέτρα πίσω μου. Εγώ περίμενα πως θα ξημερώσει για να πάω προπόνηση και τώρα ούτε θέλω να βλέπω γυμναστήριο.

Τώρα, θα ασχοληθώ με την οικογενειακή μας επιχείρηση και στο μέλλον θέλω να κάνω κάτι δικό μου ως ελεύθερος επαγγελματίας. Πάντως, δεν είναι ο κατάλληλος χρόνος για να ασχοληθεί κάποιος με την άρση βαρών. Στην αρχή θα σου τάξουν πράγματα, όμως μετά θα πέσουν να σε φάνε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.